Wpis z mikrobloga

Natrafiłem na komentarz jednego użytkownika na kanale Trenera PUA Samca Alfa pod jego najnowszym filmikiem. Gość napisał że ma problemy z kobietami przez ryj że nie ma kolegów jest samotny jak widać w screnie oczywiście dostał porady o siłowni wzięcie się za siebie i inne bzdety i to ogólnie jego winna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#blackpill #przegryw #pua #s--s #p0lka #tinder
Geralt678 - Natrafiłem na komentarz jednego użytkownika na kanale Trenera PUA Samca A...

źródło: Screenshot_20250517_103515_Samsung Internet

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Geralt678: Generalnie to zawsze jest tak samo. Normictwo ma jakiś dziwny problem z akceptacją że istnieją na tym świecie rzeczy na które człowiek ma bardzo ograniczony wpływ bądź wpływu nie ma żadnego. Przekonanie że wszystko co osiągnąłem zawdzięczam tylko własnemu wysiłkowi, pracy i staraniom jest bardzo silne. Świadomość że jest trochę inaczej byłaby po prostu mocno niekomfortowa.

I potem są porady żeby "wziąć się za siebie" no bo każdy chłop
  • Odpowiedz
@WiecznySingielprzed30: ja kiedys Panu koło 50 prowadzacemu taki kanał napisałam merytoryczny komentarz to dał mi shadowbana bo się nie zgadzało z jego wizją a na priv usiłował wyłudzic moje socjale do kontaktu( ͡º ͜ʖ͡º)i taki to był zatwardziały blackpillowiec
  • Odpowiedz
@Ninx bo przecież o to tu chodzi xD oni trzepią kasę na wyświetleniach i reklamach a te jelenie myślą,że taki koleś się z nimi zgadza i pokazuje im prawdy objawione xD i nierzadko ci kolesie są w związkach albo małzeństwach albo szukają lasek jak normalny chłop xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Geralt678

@PiesekKrolowejElzbiety: Dokładnie gość pisał że na siłownię się nie nadaje bo coś tam problemy zdrowotne. Jeśli jest ektomorfikiem to bez sterydów (psucìa zdrowia) nic nie da.

Jak się ma problemy zdrowotne, to pole manewru na siłowni jest mocno ograniczone, albo czasami nawet niemożliwe, wiadomo.
Ale ta druga część, o ektomorfiku to największa brednia i broscience.
  • Odpowiedz