Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +250
Ej a pamiętacie tego sołtysa co wyskoczył z auta się bić? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD

lukaszilol +48
Wracają lata 90 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00

źródło: WhatsApp Image 2025-05-27 at 13.08.44
Pobierz
Podobała mi się na debatach, szczególnie w konfrontacji z Mentzenem i Nawrockim pokazała, że nie da się moggować jakimś facecikom. Bardzo dobrze też jej poszło z Trzaskowskim, Hołownią i Zandbergiem i Stanowskim. Poza tym miała najbardziej aesthetic kampanię ze wszystkich kandydatów.
Zapowiada się na bardzo dobrego lidera, choć jeśli ma w przyszłości konkurować bezpośrednio z Zajączkowską to musi popracować nad stylem komunikacji i wykrzesać z siebie więcej jakiegoś nie wiem, s-x-appealu.
#wybory #biejat #polityka #lewica
źródło: image
Pobierzźródło: GqRSlaoWEAAJiL2
Pobierz