Aktywne Wpisy

heheszek +521
Cebula to jest taki chad wśród warzyw że głowa mała...
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania

sogen +74

źródło: 1000006150
Pobierz
Deszczowa stacja i pociąg Kolei Śląskich (relacji Częstochowa - Gliwice przez Tarnowskie Góry, Bytom) gdzie trwa skromna wymiana pasażerska.
Jest to jedna z nowszych relacji tego przewoźnika, w zasadzie to można powiedzieć że wariant dwóch istniejących od dawna.
#zaglebie #pyrzowice #lotnisko #kolej #pociagi #kolejeslaskie
źródło: temp_file6215976423359358314
PobierzAle musze przyznac ze cos mi tu nie gra :P
TG-bytom to jedna nitka a bytom-gliwice to druga.
Robi "zawijasa" z TG na dworzec w bytomiu a potem wjezdza na druga nitke bytom-gliwice?
@gorzki99 No tak, od jakiegoś czasu już istnieje i jest nawet szybsze od autobusów. Teraz doszły nowe stacje czyli Zabrze Północne i Zabrze Maciejów.
@sylwke3100: Tego mi nie musisz mowic. 16 min bytom-gliwice to jest rewelacja. A raczej byla dopoki nie dodali
źródło: image
Pobierz@gorzki99 Co do linii to tak jak mówisz. Najpierw jedzie czerwoną a potem zieloną.
@sylwke3100: Lata mijaja a "logistycy" niczego sie nie nauczyli :D
OK. gliwice zlikwidowaly tramwaj. Zgoda. Ale autobusow na trasie zabrze-gliwice jednak troche jezdzi. Po kiego grzyba jeszcze
@gorzki99: Co ciekawe Gliwice coś przebąkują o powrocie tramwaju :D No pociąg jest jednak szybszy na tej trasie niż jakikolwiek autobus.
źródło: image
Pobierz@sylwke3100: Ze what? Wywalili tory od zajezdni do praktycznie centrum i teraz chca je na powrot klasc? niezly walek. Pytanie czyj szwagier na tym sie dorobi :DDDD
A to ze pociag jest szybszy niz autobus to ja wiem i nie musisz i tlumaczyc. Jezdzilem autobusem 20 lat temu (jak jeszcze zawijal o