Wpis z mikrobloga

@RedBulik wydaje mi się że przez te kilka miesięcy Nawrocki zestarzał się kilka lat. Cały czas ten nerwowy uśmiech i monotonny, nienaturalnie spokojny ton głosu, sprawa kawalerki sprawiają wrażenie że przeżywa ogromny stres i serio jest zesrany. Nie wiem czy psychicznie zniósłby kadencję, ale przegrana w wyborach na pewno będzie pewną ulgą dla jego stanu psychicznego
  • Odpowiedz
@WatchYourBack: teraz ludzie gadają, że krzychu się dobrze trzyma, a 15 lat temu wyśmiewano go, że gówniarz i ma mleko pod nosem. Pamiętam jak poszedł do tych tępych bab Richardson i Tadli na wywiad to go jechały, że się c---a zna, bo młody, a to właśnie one były tymi, które gadały głupoty.
  • Odpowiedz
@WatchYourBack: a ja nie pisałem o nim wcale, że jest konfopisowcem. Umiesz odróżnić z------e ideologiczne od inteligencji, oczytania, analizowania?
Zresztą, pisałem przecież, że kiedyś wyśmiewali go za wygląd, że młodo wygląda to na pewno jest głupi.
  • Odpowiedz
@IlawaNidzica: no ja za to pamiętam, że wyśmiewano go za babyface. Oglądałem kiedyś ten odcinek wojewódzkiego, ale odniosłem wrażenie, że drwił tam z jego młodego wyglądu, a może słabo już pamiętam.
  • Odpowiedz