Aktywne Wpisy
mcsQ +34
zauważyliście że robi się jakas moda w wieku 35+ na niepicie alkoholu? nie na byciu absytentem, po prostu wypicie jednego dwa drineczkow w miesiącu jak się ma ochotę. Sporo znajomych w ogóle rzuciło alko lub piję znacznie mniej. Tak jak palenie fajek to obecnie wiocha tak możliwe że będzie z upijaniem się za jakiś czas.
#a-----l
#a-----l

wicherq +64
Też wolnorynkowcy kiedy wolny rynek:
#antykapitalizm #bekazlibka #bekazkonfederacji #bekazprawakow
źródło: IMG_4795
PobierzPewnie ceną a nie zmowami kartelowymi co?
Edit. Oczywiście prywatne.
@nO-C34: nie cacy, powinno się np to co w Czechach i Niemczech, że jak pracujesz prywatnie to nie możesz pracować w opiece publicznej. Obecny system to wprost wynik spuścizny przemiany ustrojowej i tego by personel dorabiał sobie
@Badmanek: no nie wiem czy by wybrali biorąc pod uwagę, że skądś muszą mieć praktykę a prywatnie nie będziesz miał takiej ilości ludzi i przypadków jak masz pracując w nfz. Chyba, że uważasz, że do cięższych przypadków niż przeziębienie nagle masowo ludzie zaczną chodzi prywatnie.
@Badmanek: ja pisałem wielokrotnie, że akurat do NFZ hajsu trzeba dosypać i przypilnować
@Marek_Licyniusz_Krassus: jak chcesz się rozwijać i mieć dostęp do ciężkich przypadków to prywatne leczenie ci g---o da. Zobacz co napisałem wyżej, problem NFZ jest kompleksowy i jedna ustawa nie rozwiąże problemu. Z blokadą robieniu kilku etatów prywatnie i publicznie powinna się wiązać też dofinansowanie NFZ i doszczelnienie systemu.
@Marek_Licyniusz_Krassus: ty, a jak zwiększyć popyt na pracę w NFZ? Hmm?
https://wykop.pl/wpis/81450279/bekazkonfederacji
Korwin naprodukował debili co wierzą w bajki jak