Aktywne Wpisy

grand_khavatari +25
chciałbym zobaczyć badania od czego ludzie glupieją na starość to jest po 30stce
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde

KladzSie +12
Stoja jeszcze gdzies dziwki przy drodze? Lata nie widzialem..

Na Androidzie używałem TiviMate, był top, a na #appletv nie mogę znaleźć nic jakościowego. Co polecicie?
Albo cofanie jest jakieś upośledzone, albo nie pobiera EPG, gdy jest duże i ciągle problemy.
#telewizja #apple #teleelevidenie
apple to jest dobre jak nie chcesz nic kombinować i używać tylko "legalnych" źródeł, a i z tym to różnie bywa
1. Apple obecnie cenami nie różni się już od konkurencji w kwestii wielu urządzeń
2. Dla Apple TV apek do IPTV jest od cholery, tylko szukam najbardziej zbliżonej do Tivimate, a testowanie wszystkich to trochę czasochłonna praca
3. Na komputerze i telefonie nie mam żadnego problemu z aplikacjami, czy ich dostępnością
4. Nie jestem bogaty
🍏 iPhone & Apple TV 🍏
━━
https://snappieriptv.app/