Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie przystawkę do telewizora Apple TV i nie umiem znaleźć dobrej aplikacji do #iptv która wspiera cofanie, EPG i dobry interfejs.
Na Androidzie używałem TiviMate, był top, a na #appletv nie mogę znaleźć nic jakościowego. Co polecicie?
Albo cofanie jest jakieś upośledzone, albo nie pobiera EPG, gdy jest duże i ciągle problemy.

#telewizja #apple #teleelevidenie
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NightRock: Ok, ale jak coś to stream obrazu z telefonu, synchronizację zdjęć oraz płynne działanie, to masz na boxie za 200zł z androidem, razem z certyfikatami pod streamingi i tivimate :p

apple to jest dobre jak nie chcesz nic kombinować i używać tylko "legalnych" źródeł, a i z tym to różnie bywa
  • Odpowiedz
@NightRock: masz apple to się martw, to nie jest problem z apką od iptv tylko wlasnie z tym ze nawet producenci sie nie dogadują, kibel też masz apple? właśnie zawsze jest problem z japkiem, mało apek i problemy, no ale kto bogatemu zabroni xd
  • Odpowiedz
  • 2
@TobiaszSuchy:
1. Apple obecnie cenami nie różni się już od konkurencji w kwestii wielu urządzeń
2. Dla Apple TV apek do IPTV jest od cholery, tylko szukam najbardziej zbliżonej do Tivimate, a testowanie wszystkich to trochę czasochłonna praca
3. Na komputerze i telefonie nie mam żadnego problemu z aplikacjami, czy ich dostępnością
4. Nie jestem bogaty
  • Odpowiedz
@NightRock: UHF. przerobilem 99% tutaj podanych. Pod kazdy kanal mozesz ustawic inne epg oraz zmienic nazwe oraz logo. Pomaga prz ytakich listach jak trex itp. Ostatnio podniesli cene, co nie cieszy, ale chyba nie ma drugiej takiej apki.
  • Odpowiedz