Wpis z mikrobloga

Czemu prawie wszystkie młode laski muszą mieć te tatuaże, nawet jak śliczna z buzi, fajny opis to potem czar pryska bo hehehe tatauz musiałam zrobić na całe plecy, nogę czy rękę. To jest tak obrzydliwa moda eh

#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #badoo
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@matti-nn: owszem, ale w tym wypadku to gust na resztę życia, co innego mieć kolczyki na całym ciele, czy ubiór nietypowy, to można bez problemu cofnąć i zmienić jeśli moda lub gust się zmieni
  • Odpowiedz
to gust na resztę życia

@Godir17: W mniej więcej takiej samej cenie jak zrobić można usunąć. Bardzo popularna usługa zresztą.

I jedno i drugie powinno lądować w IKP.
  • Odpowiedz
  • 3
@krebul: po usunięciu często zostają ślady, moja siostra usuwała i ciągle coś tak widać że był tatuaż. Zresztą co do usuwania to pewnie będzie dobry biznes za 10 czy 15 lat
  • Odpowiedz
@Godir17:

Jest jeszcze jeden szczegół, o którym mało kto wspomina. Ludzkie ciało nie wygląda dobrze jak jest całkiem nagie. Tatuaże, podobnie jak pończochy, dodają kontrastu i pomagają.

Wniosek- laski rozwiązłe seksualnie lubią dziary by się oglądać i dawać oglądać nago.
  • Odpowiedz
@dochodek: ale głupoty wypisałeś xD

@Godir1 usługa usuwania tatuaży już jest bardziej dochodowa, niż usługa dziarania. Brudnopisy co bezmyślnie wpadli w tę modę tatuowania, to teraz wpadają w modę usuwania tych gówien xD
  • Odpowiedz
@Godir17: w tajlandii to dopiero koszmar xd skaka po tobie taka w odwróconym jezdzcu a ty oglądasz jakieś kolorowe obrazki na całych plecach. U nas chociaż mają czarne z reguły.
  • Odpowiedz
@Majkel2008: a gdzie ma człowiek szukać jak z wioski jest :)? Gdzie jest spawn fajnych lasek przez neta ? Tinder to g---o w 90% ale jak ktoś chce być z kimś fajnym a lokalnie nikogo nie ma to Tinder to jedyna nadzieja
  • Odpowiedz
@Godir17: A przyszło ci do głowy że większość ludzi z tatuażami ma gdzieś to czy tobie się podoba?
Mi bardziej przeszkadza to że większość ludzi chodzi z obsranymi dupami, przecież papierem toaletowym nigdy nie wyczyścisz dokładnie anulusa. Czemu te ludzie tak robią?
  • Odpowiedz
Czemu prawie wszystkie młode laski

@Godir17: podziękuj im, że się znaczą.

Jak czasami zobaczysz jakąś "normalna" laskę, a później się okazuje, że 10 lat temu była troche bardziej "wyuzdana", lecz podąża za moda, więc teraz stylizuje się na naturalna, luźne spodnie, nawet nie ogarniesz w co się
  • Odpowiedz
@Godir17: To dobrze że tak jest. Głupie laski same się odznaczają. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kolarzino Z jednej strony tak, ale z drugiej to "lekkie" podejście do życia zazwyczaj odbija się na wyglądzie. Pamiętam dziewczyny ze swojej szkoły które jako 15-latki nosiły pełny makijaż i farbowały włosy, dzisiaj po 30-tce wyglądają jakby miały co najmniej 45 lat, to samo dzieczyny (i faceci też się zdarzali)
  • Odpowiedz
  • 1
A przyszło ci do głowy że większość ludzi z tatuażami ma gdzieś to czy tobie się podoba?

@wqon: tak przyszło, a tobie przyszło do głowy że nie chce ich zmieniać i tylko zaznaczam że dużo jest takich kobiet i mi się nie
  • Odpowiedz