Wpis z mikrobloga

@Jefrjeitor: Sprzedaj mi swoją własność, bo tak chce i wpadłem z flaszką za trzy dychy czy dwie stówy xD Na jakim ty świecie typie żyjesz xD Niech mu zaproponuje cenę kilkukrotnie wyższą niż w okolicy za ten kawałek jak mu tak zależy, plus koszt podziału geodezyjnego, to może mu sprzeda a może nie. To twój znajomy ma problem a nie właściciel działki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jefrjeitor: No to sąsiad szuja jak nie był skłonny sprzedać. Cwaniak liczy że nie będzie miał za płotem nikogo tylko pustą przestrzeń. Niech zagrozi somsiadowi że znajdzie jakieś inne zastosowanie dla działki które będzie mniej przyjemne od domu z rodzinką jak nie chce umożliwić budowy tego domu
  • Odpowiedz
@incelowski: odziedziczył.
@Dusk_Forest77: dlaczego mój znajomy ma być człowiekiem w stosunku do kogoś, kto okazał się chvjem? Mieszka w mieście, więc na tym kawałku ziemi zrobi sobie działeczkę rekreacyjną i będzie miał gdzie odpoczywać latem. Zaproponowałem mu, żeby zainteresował się hodowlą gołębi. Taki gołębnik na 1000 sztuk postawić na tej działce ( ͡ ͜ʖ ͡)
Sąsiad się ucieszy.
  • Odpowiedz
@Jefrjeitor: czyli odziedziczył pole. Niech ma pretensje do tego, od kogo odziedziczył, że nie zadbał o przyszłe interesy. Nie można mieć pretensji do sąsiada, że nie chciał odsprzedać, bo co to za argument, że on ma odjąć ze swojej działki, żeby ktoś inny mógł się wybudować? Zawsze to jest dla niego większa powierzchnia swojej działki, którą może zagospodarować. Ogarnijcie się trochę, bo widać, że kompletnie nie macie pojęcia w temacie
  • Odpowiedz
@Jefrjeitor: Na postawienie takiego dużego gołebnika to musisz mieć pozwolenie bo nie jest to amatorska hodowla, ba sąsiad musiałby wyrazić na to zgodę, co innego jakiś mały gołębnik na to zgody nie trzeba.
  • Odpowiedz
Zaproponowałem mu, żeby zainteresował się hodowlą gołębi. Taki gołębnik na 1000 sztuk postawić na tej działce ( ͡ ͜ʖ ͡) Sąsiad się ucieszy.

@Jefrjeitor: Polak Polakowi Polakiem
  • Odpowiedz