Wpis z mikrobloga

Musze tutaj pochwalić mężczyzn.
Wynajmuję domek letniskowy z jacuzzi i zgadzam się na organizację panieńskich i kawalerskich. O wiele chętniej rezerwuję na kawalerskie.
Chłopaki zawsze zostawiają domek czysty, butelki i puszki posegregowane w workach. I ogólnie zwykle fajnie sobie ten wieczór planują: jakiś paintball, quady, potem jacuzzi i ewentualnie wieczór w klubie.
Po panieńskich zwykle jest brudno, jakieś confetti porozrzucane na całym trawniku, często striptizer (ostatnio znalazłam mokre męskie gacie na podłodze). A jak widzę jakieś wytatuowane patusiary z czarnymi kudłami to wiem, ze na 100% będzie turbo syf. Co z tymi babami jest nie tak?
#wakacje #wesele #slub #imprezy #turystyka #podroze #gownowpis
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tbmm: wynajmując wypoasiony domek z jacuzzi z automatu odsiewasz Sebków patusów, którzy wolą nawalić się gdzieś w garażu - bo po co przepacać.
z kolei dla tępych Dżesik taki domek to nie lada gratka, bo w końcu gdzieś muszą zadać lansu i zdobyć materiał na FB czy tam innego IG, no a chlew robią bo wiadomo - niech ludzie widzą jak się szlachta bawi xD
Absolutnie nie chcę tu oczerniać
  • Odpowiedz
@tbmm
Prowadzę taki biznes może w ciut większej skali i faktycznie kawalerskie są lepsze, po panieńskich już miałam obs*ana pościel, przypalony materac od żelazka, oczywiście zawsze za domem narzygane i ogólny syf
  • Odpowiedz
Po panieńskich zwykle jest brudno, jakieś confetti porozrzucane na całym trawniku

@tbmm: rozumiem że w takiej sytuacji kasujesz ekstra za sprzątanie po patusiarach?
  • Odpowiedz
rozumiem że w takiej sytuacji kasujesz ekstra za sprzątanie po patusiarach?

@Xuzoun: wliczone w cenę, uśrednia się z facetami którzy sami wykonują robotę sprzątania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 8
@Xuzoun: @kefas_safek Jeżeli jest jedynie nabrudzone to nie - po prostu sprzątam. Jednak teraz miałam sytuację, w której patusiara z tatuażem na twarzy zarezerwowała domek przez booking - napisała, ze będa 2 osoby, ale było jakieś 10 osób i niestety, ale są trwałe uszkodzenia. Dodatkowo dała na booking opinię 1. Napisałam do bookinga o usunięcie opinii.
Przy okazji dowiedziałam się, że zdemolowała wcześniej 3 inne domki, booking o tym
  • Odpowiedz
@tbmm: bo odsiewasz sebkow dla których to jest za drogie - na takie coś przyjadą chuopy które znają wartośc pieniądza i pewnie ci po cichu zazdroszczą, a baby, cóż, facet jej pewnie jeszcze to zasponsorował więc nie ma szacunku do niczego
  • Odpowiedz
  • 0
@tbmm ja tak wynajmuje dwa domki. Mam odwrotnie - wolę panieńskie. Kawalerskie i 18tki to podwyższone ryzyko. U mnie podstawa to depozyt. Jak kawalerski czy 18tka to poswójny czyli 1000zl. Wystrzelone konfetti = przepadek depozytu xD bo do dzisiaj wyłazi wystrzelone w 6.2024. Rozbite butelki - 200zł itp Wszystko jasno i klarownie opisane warunki już przez telefon i tak co weekend mam komplet
  • Odpowiedz
@tbmm: Po panieńskich jest brudno bo nie ma chłopów co ogarna wszystko jak pisałaś wyżej bo tak wypada i jest wporzadku. Baby tego nie rozumieją bo je nauczono że nie muszą.
  • Odpowiedz