Wpis z mikrobloga

@FrostlyMostly: ja ciaglę na 2060 super gram, po porażkach związanych z 50XX odpuściłem sobie zmianę grafy na jakiś czas, ale ma wjechać 5080 ti z 24gb ram, to na nią mam zamiar zmienić

Jeśli chodzi o pobieranie kasy za wszystko to w uj przeginają, co prawda wszystko można kupić w grze ale bez przesady, w każdym razie Idrysy się wyprzedają natychmiast ;]
Radaka - @FrostlyMostly: ja ciaglę na 2060 super gram, po porażkach związanych z 50XX...
  • Odpowiedz
co prawda wszystko można kupić w grze ale bez przesady

@Radaka: huh?
To ja poproszę te nowe "blejdy", bombki do gladiusa, Guardiana albo F8A :)6
Poza tym nie o to idzie - zmiana jest sroga, można zrozumieć jeszcze jakoś sprzedaż statków - to idzie masa czasu na zaprojektowanie i zrobienie - ale te blejdy to przecież cyferka w
  • Odpowiedz
@FrostlyMostly: no większość rzeczy ;] , po tych ostatnich zmianach ludzie są ostro w-------i, przez dłuższy czas maja co raz gorsze pomysły w wielu miejscach zaprzeczają sami sobie, nie wiem co za debili zatrudnili ostatnio ale ostatnio z ich pomysłami jest raczej tak średnio, widać że zmieniają pomysł na grę np Pyro jest tym dowodem, gdzie SC się zmieniło coś w rodzaju Tarkov, miał być space sim ale z tego
  • Odpowiedz