Aktywne Wpisy

Ryksa +66
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +9
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

https://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/1knc8sv/this_is_the_most_unhinged_monetization_pivot_ive/
Już nawet to community dupolizów się p--------o.
#gry #starcitizen
Jeśli chodzi o pobieranie kasy za wszystko to w uj przeginają, co prawda wszystko można kupić w grze ale bez przesady, w każdym razie Idrysy się wyprzedają natychmiast ;]
@Radaka: huh?
To ja poproszę te nowe "blejdy", bombki do gladiusa, Guardiana albo F8A :)6
Poza tym nie o to idzie - zmiana jest sroga, można zrozumieć jeszcze jakoś sprzedaż statków - to idzie masa czasu na zaprojektowanie i zrobienie - ale te blejdy to przecież cyferka w