Aktywne Wpisy

naokimistrzapjo +83

mirko_anonim +37
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
źródło: 1000001962
Pobierz@kinkykylie: Wygoda. Z laptopem mogę sobie siedzieć na krześle przy biurku i grać, położyć się na łóżku i grać albo zabrać do salonu, usiąść w wygodnym fotelu i grać, oglądając TV. Z wiekiem się docenia taką możliwość. Zwłaszcza kiedy musiałeś siedzieć w robocie 8h przy biurku, wracasz się zrelaksować przy gierce i co, znów
Ja np. nie rozumiem ludzi, którzy przychodzą i narzekają od razu. To jest ogromna różnica między internetem u nas a gdzie indziej. Widać to po wielu tematach np. chwalenia się biurkiem, setupem czy innym syfem.
OP wysłał żeby sobie wysłać i się “pochwalić”, a nie dostawać opinie w takim stylu xD
Chyba wolę swojego ponizszego legiona za 4500.
Fakt grafikę masz lepsza ale na 4060 można grać teraz we wszystko w natywnej (a mam 2k a nie fhd) a za kilka lat te laptopy i tak pewnie zdechną, więc przewagą mało przydatna
@Paszczakova: ja to sobie nie wyobrażam korzystać z laptopa bez monitora.
@Paszczakova: ja dlatego mam lekkiego laptopa w podróż plus PC w domu i lecę zdalnie na remote play. 2w1.
@kinkykylie: Bo jesteś ograniczony umysłowo. Ludzie podróżują, przemieszczają sie, pracują zdalnie. Chcą to często łączyć z przyjemnością i graniem. Wowczas taki laptop to fajnie rozwiązanie.
I nie, nie będę zabierać do samolotu czy samochodu stacji roboczej, która waży 40 kg albo wynajmować sprzęt za granicą jak mogę kupić sobie laptopa na którym mam tyle zapasu mocy, że wystarczy
Jak zadbasz o dobre dodatkowe chłodzenie i tak nie do końca. Spadek wydajności zawsze po czasie wystąpi- szczególnie w bardziej wymagających grach nawet na średniowysokich ustawieniach graficznych.
Bajki to sobie możecie darować. Ja nie mówię, że laptop gamingowy jest zły bo to wygoda i możliwości, ale do pc z takimi samymi podzespołami to nie ma podjazdu. ¯\(ツ)/¯
Jak nie zapomnę to wrzucę jakis wykresik z temperatur podczas grania, gdzie nie wybija się powyżej 65stopni, wiec dużo poniżej jakiejś krytycznej granicy.
A że laptop jest mniej wydajny od bliźniaka pc? Naprawdę? XD