Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marcin35: jezdze tam z 2-3 razy w tygodniu, nigdy nie widziałem problemów, każdy wie jak ma jechać, jak są duże korki to kierowcy między sobą się przepuszczają... jak to jest problem w ruchu drogowym to zapraszam uszatą do Wrocławia albo Warszawy xD
  • Odpowiedz
@Marcin35: nie widac linni stopu?! Wow....a jak jej nie widac to gdzie wtedy trzeba sie zatrzymac? Podpowiem,nawet najgorszy debil bedzie wiedzial gdzie.Niech on do sadu z tym jeszcze idzie to odesla dwoch debili z miejsca na ponowny egzamin.
  • Odpowiedz
@LenoV12
Ja jestem spod Wrocławia, mieszkam za lotniskiem, 5km od Wrocka, prace mam 10km od domu, 2 wiochy dalej i omijam Wrocław.
Uszata we Wrocławiu nic by nie zrobiła, w tym miescie nie da się jezdzic i zyc, srednia prędkosc poruszania się po Wrocku to 20km/h. Jak musze coś załatwic w tych wiecznych korkach to po 13 nie wjezdzam do Wrocka bo szkoda silnika, samochodu i zdrowia.
  • Odpowiedz
Co za życie, widzowie... Nie wiadomo jak jechać, nie wiadomo jak płacić podatki, opłacać czynsz albo raty, dbać o mamę, sprzątać, myć się...
  • Odpowiedz
@ZiomPolski:
Nie zapomnij,że uszata ma jeszcze obok typa z fasem, który za długo nie potrafi w spokoju wysiedzieć. Jak się nie wierci,to pierd..oli jak potłuczony tym uniesionym głosem.
  • Odpowiedz