Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +8
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Soothsayer +33
Muszę przyznać że tak łaskawego lipca w kwestii upałów to ja nie pamiętam, bardzo mi się podoba taka pogoda, jest na tyle ciepło żeby polatać na krótko, na tyle zimno se można założyć długi rękaw czasem, można normalnie autem jeździć bez klimy i ogrzewania, czasem se popada czasem słoneczko, a nie 24/7 patelnia bez wytchnienia przez tygodnie

-nie
-chcą nas zniszczyć.
Przecież to wina Jacka była! A NIE
Ja jestem spod Wrocławia, mieszkam za lotniskiem, 5km od Wrocka, prace mam 10km od domu, 2 wiochy dalej i omijam Wrocław.
Uszata we Wrocławiu nic by nie zrobiła, w tym miescie nie da się jezdzic i zyc, srednia prędkosc poruszania się po Wrocku to 20km/h. Jak musze coś załatwic w tych wiecznych korkach to po 13 nie wjezdzam do Wrocka bo szkoda silnika, samochodu i zdrowia.
Nie zapomnij,że uszata ma jeszcze obok typa z fasem, który za długo nie potrafi w spokoju wysiedzieć. Jak się nie wierci,to pierd..oli jak potłuczony tym uniesionym głosem.