@SuperZenek: ale co ma do rzeczy frekwencja czy odpowiadanie na AMA, które może w jakimś tam stopniu było, ale pewnie nie. Zwracam uwagę na pocieszne zachowanie wykopków, które wiecznie marudzą, a jednak na ama wbiły. Nawet przyjmując że 20% to boty, to i tak sporo pobudzenia. A zwykłe wątki, albo jakieś kontrowersyjne to może po 300-500 maks ;)
@piotr-faustyn ale co ma kogoś obchodzić, bądź nie; wiem o co
@Oo-oO: Jak sam zauważyłeś, botów było więcej bo faktywnoacti jest dużo mniejsza a i widać po plusach i minusach że to co nie wygodne to było ostro minusowane.
@SuperZenek: nie czytałem całego ama, nawet połowy ani ćwierci ;) botów pewnie jest więcej od początku tego roku, tak mi się zdaje, co potwierdza instytut bzd ;) generalnie fakt, polityka to niezłe rakowisko i sam mam ten tag na czarnej; wykopki są też dość radykalne w swoich poglądach.
@SuperZenek: moim zdaniem potrzebny byłby zupełnie inny pomysł, podejście, całokształt; ale z racji że jest jak jest, po prostu najłatwiej nie wdawać się w dyskusje, po co się denerwować że "ktoś w internecie nie ma racji" :)
@D00D00 serio? No to byłoby to doprawdy niezłe ama. W ogóle, pewnie też pewności nie ma czy odpowiadał sam czy pisał za niego jakiś sztabowiec. Ale wykop może się pochwalić dodaniem kolejnego
@Oo-oO: Z tym nie wdawanie się w dyskusję to się nie zgodzę bo gdy normalni użytkownicy nie będą się udzielać to działania propagandowe kont partyjniaków jak i botów będą spełniać swoje zadanie a ludzie widzący jedynie partyjny przekaz zaczną przekonywać do tego. Bo gdy widzisz że niema nikogo kto ma takie same zdanie lub jakiś kontr argument to zacznie się ludzią wydawać że normalności to ten przekaz bo niema głosu
@SuperZenek: może i masz rację, natomiast sam pewnie wiesz jak kończą się tu jakiekolwiek dyskusje - wyzwiskami, czy "nie zesraj się". A jak mówi stare powiedzenie: "Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
#aseotagujebomoge #nikogo #polityka #wykop
@piotr-faustyn ale co ma kogoś obchodzić, bądź nie; wiem o co
@D00D00 serio? No to byłoby to doprawdy niezłe ama. W ogóle, pewnie też pewności nie ma czy odpowiadał sam czy pisał za niego jakiś sztabowiec. Ale wykop może się pochwalić dodaniem kolejnego