@Poldek0000 @MokebeElDursi Gruzinka była zjawiskowa, ale jak się patrzy na normalne zdjęcia, to albo nie da jej się rozpoznać albo wręcz spada do jakiejś cygańskiej ligi
@MokebeElDursi: ale gdzie ta niemka piękna, chłopie. Nawet za pod innym kątem nie jest. Ma ten taki ladnie-brzydki typ urody. Nie wiem jak to się po polsku nazywa
@MokebeElDursi: mi też się podoba ale pewne elementy urody są wręcz uniwersalnie postrzegane jako atrakcyjne przez większość zdrowych ludzi i jej takich elementów brakuje niektórych. A niektóre ma. To jest właśnie taki dość nietypowy rodzaj urody i to ma swoją nazwę. Jest trochę brzydka, trochę ładna. Ale nie piękna, tylko nietypowa.
Nie wiem jak to się nazywa u nas. Tak dla przykładu całkiem sporo kobiet w różnym wieku uznaje Willema
@Returned: bo ludzie lubią charakterystyczne i charyzmatyczne gęby. Modelki są fajne na chwilę, ale szybko się nudzą bo są zbyt idealne z wyglądu i często nudne w opór
@MokebeElDursi: absolutnie się zgadzam tutaj. Nie pamiętam, żeby kiedykolwiek mnie te generyczne gęby a nawet figury jakoś specjalnie karały, a te wcześniej wspomniane pontoniary po prostu są kompletnie dla mnie nieatrakcyjne.
źródło: niemcy
PobierzGruzinka też spoko
Młody już nie jestem, a pontoniary mi się nigdy nie podobały
Teraz Don Vasyl. Kiedyś Vasyla Don
Nie wiem jak to się nazywa u nas. Tak dla przykładu całkiem sporo kobiet w różnym wieku uznaje Willema
Komentarz usunięty przez autora