Aktywne Wpisy

Marcepanowy_Detektyw +242
Mirki, jest afera - #oszukujo level Allegro xD
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to

akro81 +1341
Mój post na mikroblogu dotyczący zwandalizowania Toyoty Celiki 5 generacji przez łódzkich studentów podczas Juwenaliów PŁ mający 1200 plusów i realny wpływ na możliwości odszukania sprawców tego zdarzenia został usunięty. Prawdopodobnie dlatego, że studenci zostali tam nazwani przeze mnie w sposób niewulgarny, choć w pewnym sensie obraźliwy.
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę

źródło: toyota
Pobierz
#ksiazki
#czytajzwykopem
#logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Chłopy niektóre też tak mają, jak nie dostali dość w-------u od życia.
@ka-lol: Nie wiem skąd masz te "dane statystyczne", ale kobiety ogólnie częściej czytają, więc nie byłoby dziwne, że i w kawiarniach częściej można je przyłapać.
@swiadomy_anakolut: Nie żyje pod kamieniem:p
Rozumiem że ktoś autystyczny, co nie chodzi po mieście, może nie widzieć pewnych rzeczy ¯\(ツ)/¯
W takim razie wpierw pytaj.
@ka-lol: O co Cię mam pytać, jak Ty nawet nie wiesz po co ludzie czytają ¯\(ツ)/¯ Chciałeś se tanio pojeździć po kobietach, więc nawet czytanie książek próbujesz obrócić jakoś na ich niekorzyść?
@swiadomy_anakolut: Jesteś upośledzony i masz urojenia, ale to nie znaczy że wszyscy są tacy jak ty.
Pytanie jest proste. Jak nie umiesz odpowiedzieć to nie spamuj.
@swiadomy_anakolut: To wie każdy, ale niczego to nie dowodzi, nie zmienia i nie jest tematem posta.
Jeśli nie potrafisz inaczej, niż propagując chamstwo i agresję, to czarno listo ¯\(ツ)/¯