Aktywne Wpisy

Ytarka +346

mickpl +637
Łociepanie, takiego boomerskiego chrzanienia o mieszkaniach to już dano nie widziałem XD Zaczęło się od narzekania na internetowe bojówki mieszkaniowe, potem, że cena w Warszawie wzrosła, bo była przecież niższa niż w Berlinie, a u nas jest bezpieczniej. Całość okraszone jakąś paraekonomią z pogranicza wywodów Maxa Kolonko.
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero

źródło: boomer
Pobierz
Jestem przegrywem od urodzenia. Nigdy nie byłem przez nikogo lubiany, a tym bardziej kochany, bo mocno odbiegam od normy wyglądem i charakterem.
Podejrzewam u siebie różne zaburzenia psychiczne, jednak nie potrafię o nich mówić, raczej nauczyłem się je ukrywać, więc nie udało się nic zdiagnozować. Przez negatywne doświadczenia problemy ciągle się pogłębiają. Ogólnie nie radzę sobie z tym co się dzieje w mojej głowie, z nadmiarem różnych emocji.
Ponieważ nie umiem tego zmienić, a bardzo przejmuję się licznymi niepowodzeniami które obniżają moją samoocenę do zera, coraz bardziej unikam kontaktu z ludźmi. Izoluję się również dlatego, że nie chcę nikomu sprawiać przykrości albo denerwować tym jaki jestem.
Niestety nie jestem aspołeczny, więc bardzo mi źle w samotności. Przez to nie mam żadnych chęci do życia, rozwoju zawodowego i dbania o zdrowie. Obecnie neetuję.
Nie mam żadnej nadziei na lepszą przyszłość, bo nie umiem niczego zmienić, już się z tym pogodziłem i nie oczekuję pomocy. Marzę jedynie żeby nie czuć bólu psychicznego, spowodowanego tym jak wygląda moje życie.
Nominuję @Outism0 @KhalTanio @t4f9oy55
źródło: 1000023076
Pobierzsuper wpis, dzieki za podzielenie sie swoją historia oraz za wszystkie plusy,
♥️