Aktywne Wpisy

haakenn +16
Mirki jest inba na grupie klasowej. Dzieciaki miały egzamin na kartę rowerową i jest afera wśród rodziców o jeden obrazek. Z chęcią wysłucham opinii ekspertów. KTO MA TUTAJ PIERWSZEŃSTWO?
#kiciochpyta #rower #samochody
#kiciochpyta #rower #samochody
źródło: 1000016705
Pobierz
Pally +34
źródło: 1747876983670834
Pobierz
![Starożytny Egipt [długie - 2:34 h]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/aa8052c72e830bdf37570117d1a37ecaa29e7cf48ccd0f072fa7c00b9ca03fb6,q80.jpg)

Rozpocznie się więc paniczne apelowanie "do młodych", aby ruszyli do urn. Z badań wyjdzie, że "młodzi" jakoś no tak nieruchliwi.
I w tym miejscu pragnę uprzejmie przypomnieć, że bite 1,5 roku tą decydującą grupę, te przesądzające kilka % intensywnie straszono dopłatami do kredytów i totalną rozwałką rynku nieruchomości. A Trzaskowski przez całą kampanię nie potrafił się tu zdefiniować.
#debata #polityka #wybory #nieruchomosci
Rozumiałem głosowanie w 2015 na Dudę. Polityk o w miarę czystej karcie, młody, względnie charyzmatyczny, o niebo lepszy niż koszmarny Komorowski.
Ale żeby na takiego dziada glos oddać? RT jest jaki jest ale to jest jedyny realny wybór, który nie jest totalną patologią.
@murdoc: nie jestem w stanie tego pojąć w kontekście I tury. Chyba, że ktoś jest zbyt leniwy, żeby w ogóle dowiedzieć się jacy są kandydaci
Większość kandydatów ma coś za uszami lub jest kupowaniem kota w worku. Ja np. patrzę na Zandberga przychylniej niż kiedyś, natomiast jako osoba potencjalnie zarabiająca w przyszłości duże pieniądze - pamiętam ich niegdysiejsze pomysły podatkowe zakrawające na
@fornson23: przy rekordowej frekwencji PiS i tak miał 35 proc xd
Pytanie tylko czy to łyknie po tym jak widać że rządzą i nic się nie zmienia a hajsik od kogo mają to widać.
Póki co znowu próbują wmówić że będą jak konfederacja i nasze problemy to tzw. 'wolny rynek' rozwiąże - czyli decyzje