Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +101
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
VanHohenheim +8
źródło: temp_file7302627121822733600
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: temp_file7302627121822733600
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Nie znam NIKOGO kto mówi że głosuje na trzaskowskiego bo to świetny kandydat. Głosują bo no nie ma na nikogo innego a pisu nie chcą.
A znam wiele osób, które głosują na nałrokiego dlatego, że w niego wierzą. Wiem, że to propaganda, ale mobilizacja jest w obozie pis, nie ko.
No ja na przykład nienawidzę PiSu jak mało kogo, ale Trzaskowski może mnie w pompke pocałować jak chce podpisać dopłaty. Idź prosić Kropiwnickiego o 12 głosów Rafi.
@pierwszynawenus: Dokładnie tak, ale można zaklinać rzeczywistość (bo tag #nieruchomosci i ciocia Kasia), że masa ludzi nie jest/będzie za dopłatami, chcąc skorzystać z okazji. PiSowcy rozkręcili karuzelę socjalną, a PO już tylko ją napędza, nie próbując jej nawet hamować, o zatrzymaniu nie wspominając.
@mickpl: mi się wydawało, że Trzaskowski się jasno określił w sprawie dopłat do kredytów. Po prostu je popiera xD
@murdoc: To jest problem, gdy trzeba sie układac z "pasożytem" polskiej polityki czyli PSLem. W pierwszej turze na Ciocię Kasię, a w 2 na mniejsze zło czyli kandydat alfonski, gangusowy oszust mojego głosu nie dostanie.
Mlodzi zaglosuja za Karola rowniez ze wzgledow swiatopogladowych (katolickie wartosci) - konserwatyzmu nie reprezentuje Trzaskowski. Modzi rolnicy sa przeciw Zielonemu Ladowi. Mentzenowcy tez pojda zaglosowac w 2 turze przeciw Rafalowi. Nie ma znaczenia czy zlodziej czy alfons.
Ludzie patrza na partie, czuja ze tu jest prawdziwa wladza.
Tym bardziej, że co by o koalicji nie mówić to nadal po 1.5 roku nie ma w niej zgody co do dopłat i nadal rozmawiamy w trybie przypuszczającym - podczas gdy Nawrocki reprezentuje partie, która K2% przepchnąła sobie na kolanie, nocą i mając w
PIS może postawić dmuchana lale a i tak będzie min 2 miejsce miał a może nawet wygrać
@murdoc bo Trzaskowski to jest kandydat pod stare baby i emerytowanych kodziarzy, a nie młodych. W PO wiedzą, że młodzi z wielkich miast i tak będą głosować na ich kandydata, więc lansują od lat Trzaskowskiego, bo ładna buzia, znajomość języków i umiejętność mówienia bez kartki to
Bo na Nawrockiego zasługuje beton, a reszta się rozłoży na Hołownię, Zandberga itd. Ci na Trzaskowskiego zagłosują dopiero w drugiej turze, żeby nie wygrał Nawrocki.
Ale będzie szaleństwo pomiędzy pierwszą a drugą turą xD Może jest obiecają brak dopłat i kataster jako pierwsza rzecz po wyborach xD