Wpis z mikrobloga

O widzę że zniknął wpis o tym jak pytanie do błazna rotacyjnego zadane przez pewnego mirka zostało ukryte. Ciekawe czy mirek dostał już bana za pisane prawdy. Niestety nie pamiętam nicku ale może jest ktoś kto widział wpis i pamięta nick autora?
#polityka #holownia #wykop #ama
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@zenek-stefan1 ktoś pisał że zadał pytanie w ama z Hołownią i dla niego bylo ono widoczne ale jak sprawdził nie zalogowany to pytania do pseudo marszałka nie było. Wrzucił też screeny. Nie dostał żadnego powiadomienia, wpis nie został usunięty tylko ukryty przed każdym z wyjątkiem autora
  • Odpowiedz
  • 3
@vieveble niesamowite XDDD przy AMA jest coś takiego jak tryb AMA gdzie sie widzi pytania które już dostały odpowiedź (°° można to wyłączyć kliknięciem xD już widziałem tutaj parę osób co narzekało, że jako jedyni nie dostali odpowiedzi na pytanie ()
  • Odpowiedz
  • 0
@kr4wy a to od zawsze było? 7 lat o czymś takim nie słyszałem ale ja mało kiedy śledziłem jakieś ama. Jak mi sie będzie chciało to sprawdzę czy padła odpowiedź na podobne pytanie i przejrzę resztę w wyłączonym trybem.
  • Odpowiedz
  • 0
@kr4wy 1200 komentarzy. Az tak mi sie nie nudzi żeby to wszystko sprawdzać. Może ktoś będzie kojarzył wpis o którym mówię i jego autora to zweryfikuje.
PS. JH
  • Odpowiedz