Wpis z mikrobloga

Dzieki za nieudzielenie odpowiedzi na moje niewygodne pytanie.

Nie zawiodles mnie.

@gorzki99: przecież człowieku tam było tyle pytań że by musiał cały dzień siedzieć i odpowiadać xd na moje też nie odpowiedział.
  • Odpowiedz
@szymon_holownia: Szymon apel do ciebie, zrób porządek z chlaniem w sejmie i wałkami na kilometrówkach. I nie pytaj złodziei i pijaków czy nadal chcą być pijakami i złodziejami.
  • Odpowiedz
@szymon_holownia: Dziękuję za brak odpowiedzi na pytania.

1. W kampanii mówił Pan o moralności w polityce. Czy moralne jest składanie obietnic o kwocie wolnej, których nie ma nawet w projekcie ustawy, a potem zrzucanie winy na innych?

2. Czy nie czuje się Pan współodpowiedzialny za to, że ludzie głosowali na was z nadzieją na realne pieniądze w portfelu, a teraz dostają jedynie tłumaczenia i obietnice 'na
JavierDaY - @szymon_holownia: Dziękuję za brak odpowiedzi na pytania.

1. W kampanii ...

źródło: obraz_2025-05-15_203133297

Pobierz
  • Odpowiedz
Szymon apel do ciebie, zrób porządek z chlaniem w sejmie i wałkami na kilometrówkach. I nie pytaj złodziei i pijaków czy nadal chcą być pijakami i złodziejami.

@D00D00: Wystarczylo posiedziec troche dluzej i zakonczyc zadawanie pytan wczesniej. Mialby czas na odpowiedzi.

Serio miras komicznie to wyglada jak co chwile ktos na wypoku pisze ze nie odpowiedzial na pytanie. A co wiecej - na wygodne odpowiadal. jakos tak sie sklada ze
  • Odpowiedz
@szymon_holownia: Panu już podziękujemy, głosowałem na Pana 5 lat temu, zawiodłem się, dosyć państwa minimum i polityki niedasizmu. Dlatego mój głos wędruje do potężnego Duńczyka.
  • Odpowiedz