Aktywne Wpisy
Edenes +1
Potrzebuję rady. Mam jakiegoś niesamowitego pecha. Pod koniec kwietnia skręciłem kostkę w lewej stopie. Teraz chyba 2 dni temu mnie coś ugryzło w kostkę tym razem w prawej stopie. Mieszkam na wiosce i po pokoju latały różne owady, w tym komary. Już 3 dni temu jakoś dziwnie się czułem ,ale stopa jeszcze nie bolała. Z kolei dwa dni temu późno w nocy przy chodzeniu zaczęła mnie nagle boleć prawa noga. Zauważyłem, że

źródło: IMG_20250607_190927
Pobierz
Clermont +35
Czy w jakimś Matriksie żyję? Tysiące plusów pod jakimiś wyrazami wsparcia dla Robercika i głosy oburzenia, że tylko w jakimś bantustanie tak można potraktować legendę xD Przypomnę, że on nie został wyrzucony z reprezentacji, tylko zrezygnował, bo się obraził za odebranie mu funkcji, do której się nie nadawał, a jego przerośnięte ego nie pozwala mu zacisnąć zębów i spróbować udowodnić na boisku i poza nim, że się jednak nadaje. Opaska kapitańska to
Trzeba oczywiście wziąć wolne w pracy bo urzędy do 15:30.
Rejestracja on-line jest ale najbliższy termin za 2 tygodnie.
Przychodźisz do urzędu, w kolejce 14 osób, brak możliwości wydrukowania biletu do rejestracji. Każdy już się pogubił kto jest który w kolejce rezerwowej.
Tylko 2 panie rejestrują bo inne są na urlopie.
Kopia dowodu, tablice, dowód przeglądu, dowód wpłaty, dowód akcyzy, zwolnienia celnego, tłumaczenie dowodu u przysięgłego.
W UK. Czy chcesz zarejestrować samochód? Tak. Podaj dane. Dziękuję juz nic więcej nie musisz robić. Miłej podróży.
#motoryzacja #uk #polska
@ulegly: dlatego właśnie stracili swoje imperium, bo zaniedbali święty łańcuszek przybijania pieczątek. niech żyje wielka wszechrzeczpospolita urzędowa.
Nie każdy też rejestruje szrota z zagranicy.
w zacofanej Francji od 16 lat nie ma w ogóle wydziałów komunikacji w urzędach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ewentualnie jak ktoś bardzo chce to może zarejestrować w warsztacie
Poprawka, od 2009
Tzw "twardy dowód". Sprawdzają przez miesiąc i dostajesz definitywny dowód. Ale kij wie co tam robią, bo nie ponoszą za to żadnej odpowiedzialności. Jeśli po czasie okaże się, że np był kradziony to nie ich problem