Wpis z mikrobloga

w budżecie 10-20 tysięcy (chociaż wolałbym bliżej 15) lepiej celować w samochód starszy - powiedzmy minimuym 2003 rok który dobrze wygląda, ma bogate wyposażenie i wizualnie nie jest zgnity, (np. jakiś passat b6, starsze volvo w sedanie, audi a6, - czy bardziej prawdopodobne a4) czy w młodszy - powiedzmy roczniki od 2008/10 wzwyż, który będzie autem typowo miejskim typu corsa D, hyundai i20 etc. #motoryzacja #pytaniedoeksperta może nie #pierwsze4kola ale budżet zbliżony #samochody
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@asdfqwerty123 mam yariske 2 z 2011 roku nalatane 310 tysiecy pali 4,5. Nie do zdarcia oleju nie zre w ogole. Jak na dzisiejsze standardy wysoka polka ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@joks: brzmi rozsądnie tylko problem jest taki że ten samochód kompletnie mi się nie podoba i za mocno kojarzy sie z egzaminem na prawo jazdy. tak samo nie mógłbym jeździł corollą bo czułbym się jakbym jechał uberem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
w budżecie 10-20 tysięcy (chociaż wolałbym bliżej 15) lepiej celować w samochód starszy - powiedzmy minimuym 2003 rok który dobrze wygląda, ma bogate wyposażenie i wizualnie nie jest zgnity, (np. jakiś passat b6, starsze volvo w sedanie, audi a6, - czy bardziej prawdopodobne a4) czy w młodszy - powiedzmy roczniki od 2008/10 wzwyż, który będzie autem typowo miejskim typu corsa D, hyundai i20 etc. #motoryzacja #pytaniedoeksperta może nie
  • Odpowiedz
@asdfqwerty123 Volvo w porównaniu do Mazdy ma jedną zaletę - nie rdzewieje.

2003, S60 2.5t AWD aut. i zapłaciłem 15k.

Ma skóry, maks audio i ksenony. Pali dużo, ale na szczęście nie ma to dla mnie dużego znaczenia. Poza tym jest pancerne więc będzie git
  • Odpowiedz
  • 0
@Golfinho podobno problem rdzewienia tyczy się starszych mazd. W budżecie do 20k mozna kupic mazdę 6 drugiej generacji (rocznik 2008+) czyli mimo wszystko auto trochę świeższe niż volvo a wizualnie jest śliczna (fakt nie opinia)
  • Odpowiedz