Wpis z mikrobloga

#polityka Powiem wam tak szczerze, ja w Polsce nie mieszkam prawie 20 lat, ale jeżeli Polacy wybiorą Batyra to dla tego kraju nie ma już żadnej nadziei... Koleś ma tyle za uszami, że nawet memcen ze swoimi poglądami wydaje się lepszy, czy kotłownia, albo duńczyk. Każdy byle nie szemrany dres...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@v1xi: Jeżeli z ibrisów wychodzą takie wyniki przed samymi wyborami, to znaczy, że Nawrocki jest bliżej Trzaskowskiego niż każdy myśli. Tą aferą z ingerencją w wybory też sobie nie pomogli, teraz będzie to wałkowane.
  • Odpowiedz
ja w Polsce nie mieszkam prawie 20 lat, ale jeżeli Polacy wybiorą Batyra to dla tego kraju nie ma już żadnej nadziei

@v1xi: to co się to obchodzi?
  • Odpowiedz
@v1xi z pochodzenia jestem niemcem, obywatelstwo mam podwójne, mieszkam i prowadzę działalność w obu krajach. Obecna sytuacja w Polsce przypomina mi rok 2015 w Niemczech gdy CDU szarpało się o władzę z AfD i co rusz wybijało nowe g---o z szamba, ludzie to krytykowali, mniej lub bardziej ostro, po czym szli na wybory i wybierali tych samych ludzi. W Polsce KO i PiS zabetonował się w umysłach osób, przy każdych wyborach
  • Odpowiedz