Wpis z mikrobloga

Cześć Wykopowicze! Tu Szymon Hołownia.
Ask Me Anything. Dziś to Wy pytacie, a ja odpowiadam – bez ściemy, tak jak jest.

Polityka? Proszę bardzo. Bezpieczeństwo, Trzecia Droga, kampania? Lecimy. Ale jeśli chcecie pogadać też o książkach, psach, kuchni albo kulisach życia marszałka – też jestem otwarty.

Postaram się odpowiedzieć na jak najwięcej pytań.
Zróbmy z tego dobrą rozmowę. No to co – startujemy! 🔥

#wykop #wybory #wyboryprezydenckie2025 #polska #ama #prezydenckieama #polityka
szymon_holownia - Cześć Wykopowicze! Tu Szymon Hołownia.
Ask Me Anything. Dziś to Wy ...

źródło: IMG_2119

Pobierz
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szymon_holownia: Szanowny Panie Marszałku, chyba wcześniej niż przed ostatnimi wyborami parlamentarnymi przedstawił Pan swoją wizję, gdzie nasi lekarze proaktywnie kontaktowaliby się ze swoimi pacjentami. Mam osobiście mamę pracującą jako lekarz świadczącą leczenie na NFZ- jest tylko jednym z trzech takich lekarzy na cały powiat (lekarzy prywatnych w tej specjalizacji jest w regionie około 10 więcej). Często mi się żali, że od poniedziałku do piątku od samego rana ma codziennie kilkadziesiąt
  • Odpowiedz
@szymon_holownia Szanowny Panie Szymonie, jestem Twoim zwolennikiem odkąd dołączyłeś do polityki, mimo kilku światopoglądowych różnic jesteś mi zdecydowanie najbliższym kandydatem. Cieszę się że promujesz ideę państwa obywatelskiego, mam nadzieję że będziesz w tym światku dłużej i zmienisz coś na lepsze w naszym biednym kraju. Przechodząc do pytań, są takie ogólnopolityczne:

1. Sondaż z dosłownie tej chwili (18:00, TVN24) mówi o tym że RT poparcie spadło o 2%, Nawrockiemu nie drgnęło, a
  • Odpowiedz
@szymon_holownia: Czy uważa Pan, że po ostatnich odkryciach NASK, i chyba już jasnemu sygnałowi że ktoś za bardzo dużo pieniądze próbował wpływać na wynik wyborów w Polsce, powinno dojść do anulowania wyborów w tym roku?
  • Odpowiedz
  • 175
@szymon_holownia normalnie tak siedzisz? xddd na środku pokoju, żeby z tyłu było widać książki i z tabletem na 3 książkach żeby był choć trochę ponad taboret? to wygląda turbo nienaturalnie
  • Odpowiedz