I pomyśleć, że to ma szanse zostać prezydentem. Łapany na krętactwie za każdym razem kiedy stara się udowodnić, że nie łgał chwilę wcześniej. Jeśli go wybiorą, to będzie upadek urzędu prezydenckiego. #polityka #bekazpisu
@Richtig_Piwosz: A mnie przekonał, myślałem że to taki mięczak a to silny prezydent. Coś jak Edek z Tanga. Takiego Polska potrzebuje. I ten uśmiech, ma zajebiście silną psychikę.
@Richtig_Piwosz: PO mogło wystawić Sikorskiego a w poprzednich wyborach mogli poprzeć Kosiniaka który wygrałby z Dudą w drugiej turze, tak więc na własne życzenie przegrywają.
@KosmicznyBarszcz: ale co złego było z Dudą w 2015 roku? Polityk z czwartego rzędu wyciągnięty na piedestał jako "twarz" nowego PiS. Nie było na niego żadnych większych kwitów. Napisał durnego tweeta w kwietniu 2013 o globalnym ociepleniu (negowaniu tegoż) i w sumie to tyle.
Na Nawrockiego wyszło już tyle rzeczy, że dało by się tym obdzielić wszystkich 13 kandydatów i im w zasadzie przekreślić prezydenturę w normalnym państwie xd
@KosmicznyBarszcz Duda to pacynka, ale trzeba przyznać, że był europosłem, pracował z Lechem Kaczyńskim, mial dobra kampanię i jednak potrafił przemawiać. Może za dużo przy tym krzyczał, ale co kto lubi. No i jeżeli chodzi o uczciwość (życiową, nie polityczną) to nie było u niego kontrowersji. Przy Nawrockim to inna zabawa, bo na Boga, koleś załatwiał klientom prostytutki, no serio to juz moze w ogole jakiegoś pedofila weźmiemy?
@Richtig_Piwosz: ten człowiek jawnie naśladuje Nikosia i ma jakieś niezdrowe zafiksowanie na jego punkcie. Prawdopodobnie jak pracował u niego na bramkach to zapałał do niego jakąś fascynacją i do tej pory mu to nie przeszło, a potwierdzeniem tego jest pisanie książek o Nikosiu. Może to jakiś jego nieślubny syn, bo w dniu urodzin Nawrockiego Nikoś miał już 30stke na karku, a facjata wielce podobna z aparycji.
Jeśli go wybiorą, to będzie upadek urzędu prezydenckiego.
#polityka #bekazpisu
źródło: Przechwytywanie 1
Pobierzźródło: image_picker_481F096B-AE46-4D8F-B00E-C041DB678A30-8287-000001EE466A63D0
Pobierzźródło: 6c5a873abf607a0cdb20ef54522bbfa9c0a3f7c22d63d1b39d5ff0e458ea6de6,w800
PobierzNa Nawrockiego wyszło już tyle rzeczy, że dało by się tym obdzielić wszystkich 13 kandydatów i im w zasadzie przekreślić prezydenturę w normalnym państwie xd
źródło: 20250124_161544
Pobierzźródło: 7410495_2.10
Pobierzźródło: IMG_8443
Pobierz