Wpis z mikrobloga

@dsomgi00: Czekałem i czekałem bo w planie było wymienić 245 music. Na początku już myślałem o 955, ale okropnie wielki bezel + fizyczne wymiary odciągnęły mnie od tego. 965 przeczekałem z myślą, że warto czekać na nowszy model. I tak teraz patrzę sobie na ten 970 i w sumie to bardzo ciężko mi będzie przekonać się do niego. Na szybko:
- v5 HR
- różnica w baterii raczej nie wielka, choć rozstrzał
  • Odpowiedz
@orlando74: ja bym poczekal na recenzje rainmakera to raz.
Dwa zastanawia mnie zmiana w numeracji i czy przypadkiem nie jest to model przejsciowy, na zasadzie soft z fenixa 8 plus delikatne innowacje. Do tego pure amoled bez wersji mips wydaje sie dziwnym posunieciem. Zeby sie nie okazalo, ze za chwile dostaniemy 975.

Dla mnie cos ta premiera zbyt gownianie wyglada jak na garmina ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
różnica w baterii raczej nie wielka, choć rozstrzał w podanym info jest dziwny

- latarka ? XD

- running tolerance

@orlando74: running tolerance dostępne tylko jak masz nowy pasek, bateria z 23 na 15 dni (smartwatch mode) to jakiś żart
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: mogę napisać tylko oby. I z jednej strony trzymam kciuki żeby była wersja MIP z drugiej strony - może jak nie będzie to przyzwyczaję się do tego nowego ekranu. I tutaj pytanie z konkretnym use casem - biegając wieczorem/w lesie nie muszę w ogóle używać podświetlenia i bardzo lekki ruch nadgarstkiem żeby zobaczyć kątem oka ekran wystarczy, aby zobaczyć najważniejsze parametry - pytanie czy z tym amoledem też jest
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: Dla mnie cos ta premiera zbyt gownianie wyglada jak na garmina ¯\(ツ)/¯

Ogólnie dla mnie też, ale albo ja się odkleiłem już z moimi wymaganiami (MIPs, dobra bateria, v5, oczywiście jakieś running featursy - bzdurki których nie można przewidzieć, fizycznie małe wymiary) albo ludzie w komentarzach na reddicie którzy wydają się ogólnie zadowoleni. Tak jakby latarka i mikrofon to jakiś game changer dla nich... inny świat xd

Co ciekawe
  • Odpowiedz
I tutaj pytanie z konkretnym use casem - biegając wieczorem/w lesie nie muszę w ogóle używać podświetlenia i bardzo lekki ruch nadgarstkiem żeby zobaczyć kątem oka ekran wystarczy, aby zobaczyć najważniejsze parametry - pytanie czy z tym amoledem też jest to możliwe?

@orlando74: Pewnie. Ustawiasz sobie AoD w trakcie treningu i masz lepiej niż MIP.
  • Odpowiedz