@OperatorHydrolokator: Eh, pamiętam jak taki Doom Eternal to miał taka wyjebistą optymalizacje, że na byle 1050ti na wysokich ustawieniach, bo ta miała tylko 4GB ramu i nie dało się ustawić więcej, śmigał jak po maśle.
@ChochlikLucek: dokładnie taką kartę mam ;D Liczyłem na to, że dźwignie nowego Dooma, nawet na ultra niskich ustawieniach, ale niestety. Co do Eternala - pełna zgoda. Na tej karcie i mojej i5 3 generacji ta giera śmiga, aż miło. Oczywiście bez wszystkich wodotrysków, ale i tak wygląda świetnie. @Lofi_Mrufka pogram, ocenię. Niestety jak mam grać w to na padzie to jestem chory, no ale nie mam wyjścia.
@Lofi_Mrufka: może i mało co widać w tej grze, ale za to wiesz co widać na każdym kroku w tej grze? NIEWIDZIALNE ŚCIANY które blokują cię WSZĘDZIE. Do tego chodzenie po skośnych platformach to wygląda jakby doomguy miał skręconą kostkę, albo nawet trzy xD
Chyba znowu coś nie pykło w obozie "hitów" triple A albo wszyscy grają na gamepassie
źródło: 1
Pobierzźródło: image
Pobierz@Lofi_Mrufka pogram, ocenię. Niestety jak mam grać w to na padzie to jestem chory, no ale nie mam wyjścia.
Kiedyś sobie