✨️ Obserwuj #mirkoanonim #gielda Miało iść do góry a jednak to był beer trap. Ładnie wyleszczeni wykopowi inwestorzy, szykujcie się na powrót do srogich spadków.
@mirko_anonim: @mkarweta było już proszone, żeby tych anonimowych wysrywów nie dawać na tag #gielda weźcie dajcie ten tag na czarną liste u siebie czy coś. to nie ma sensu.
@Teuvo: najlepsze są powiadomienia o tym, że ktoś cię zawołał, ale nie dowiesz kto bo jak w nie klikniesz to lista powiadomień się nie aktualizuje przez jakieś 10-20 minut xd
@Kryspin013 mi raz losowo, w środku nocy przychodziły powiadomienia o wiadomości, i komuś też a miałam tylko włączony internet w telefonie i nie korzystałam nawet w tym momencie z wypoka
@Kryspin013 mi raz losowo, w środku nocy przychodziły powiadomienia o wiadomości, i komuś też a miałam tylko włączony internet w telefonie i nie korzystałam nawet w tym momencie z wypoka
@WrzeCiOna: widzę że mi w-----o komentarz pod jakiś losowy wpis xD
#gielda
Miało iść do góry a jednak to był beer trap. Ładnie wyleszczeni wykopowi inwestorzy, szykujcie się na powrót do srogich spadków.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
źródło: Screenshot_20250515_133458_DuckDuckGo
PobierzWykop ma zespół czy moderacja ma zespół D.? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@WrzeCiOna: widzę że mi w-----o komentarz pod jakiś losowy wpis xD