Wpis z mikrobloga

Co najlepiej kupić żeby zamontować na kask motocyklowy (w tym przypadku agv k3) kamerkę typu DJI Action 4 lub gopro, ale nie na stałe i bez klejenia? Chciałbym co jakiś czas sobie ponagrywać jazdę, ale nie przymocowywać uchwytu na stałe do kasku. Widziałem na internecie takie "szelki" - czy będzie to ok? Jedynie co to chyba kask się nie będzie domykał do końca.
#motocykle #motoryzacja #motory #dji #gopro #kamerasportowa
Gaahl75 - Co najlepiej kupić żeby zamontować na kask motocyklowy (w tym przypadku agv...

źródło: uchwyt

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gaahl75 mam takie szelki. Trzyma to całkiem dobrze, jednak najlepiej jak szczęka kasku jest obła, w moim przypadku lubi się trochę przekrzywic na lewą lub prawą stronę. Paski trzeba dobrze poplątać albo uciąć bo przy wietrze biją po ryju. Mam problem z założeniem osłony dolnej przed wiatrem, bo paski przeszkadzają. Ale i tak jest to bardziej możliwe niż w przypadku te uchwytu wyżej podeslanego. Nie zamkniesz też całkiem szybki. Nie ma
mlekoag - @Gaahl75 mam takie szelki. Trzyma to całkiem dobrze, jednak najlepiej jak s...

źródło: 1000067235

Pobierz
  • Odpowiedz
@Gaahl75: nie wiem czy aktualne, ale 3 lata temu kupiłem Sugru (taka ala plastelina) i do dzisiaj utrzymuje kamerkę, perspektywę mogę podesłać na priv, do tego wymodelowałem uchwyt do gopro dopasowany w kształt kasku. Duża prędkość na niemieckich autostradach nie straszna, można u Luczyna podejrzeć
  • Odpowiedz