Aktywne Wpisy

max-stropek +30
Cześć Wykopowicze,
jestem tata dwóch córek i razem z żoną staramy się stworzyć dla nich dobre, bezpieczne dzieciństwo.
Założyłem zrzutkę na Toyotę Corollę – niezawodne auto, dzięki któremu moglibyśmy podróżować razem po Polsce i spędzać więcej czasu jako rodzina.
Jeśli ktoś z Was może dorzucić choćby symboliczną złotówkę – będę ogromnie wdzięczny.
Każde wsparcie się liczy 🙏
jestem tata dwóch córek i razem z żoną staramy się stworzyć dla nich dobre, bezpieczne dzieciństwo.
Założyłem zrzutkę na Toyotę Corollę – niezawodne auto, dzięki któremu moglibyśmy podróżować razem po Polsce i spędzać więcej czasu jako rodzina.
Jeśli ktoś z Was może dorzucić choćby symboliczną złotówkę – będę ogromnie wdzięczny.
Każde wsparcie się liczy 🙏

jarzynka +71
#modameska Pamiętajcie!

źródło: Zrzut ekranu 2025-06-21 192228
Pobierz
Pozwólcie że wam wyjaśnię jak to działa. Na tiktoku, jeśli napiszesz jakikolwiek negatywny komentarz, np. że bella ramsey gra słabo, albo taki jak na obrazku, to nagle wszystkie kobiety odpalają swoje argumenty ad humanum, wbijając na twój profil i szukając "amunicji". Szukają czegokolwiek co mogłyby obrazić - wzrost, wygląd, status związku.
Niestety w takim przypadku jak mój dochodzi do przegrzania obwodów. Nie ma żadnych bodźców, niczego za co można się złapać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wtedy zaczyna się wielki pościg wyobraźni i wymyślanie scenariuszy w swojej głowie:
"Pewnie jesteś samotny i dlatego żadna cię nie chce"
"Pewnie masz mniej niż 180cm wzrostu"
Inne kobiety starają się to lajkować, ale przez to że są to jedynie przypuszczenia, nie mają one oczekiwanego efektu, bo nie wiedzą co jest prawdą a co nie.
Oczywiście mogą się też trafić osoby z polski, a jako że mam jednego jedynego tiktoka po polsku, to koniecznie ktoś musi na cel wziąć narodowość.
Planuję kontynuować ten wesoły eksperyment, być może trafią mi się jakieś perełki.
#p0lka #logikarozowychpaskow #heheszki #tiktok
źródło: Screenshot_20250515-090754__01
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@WhiskyRomeo: bezinteresowna, samarytańska pomoc względem osoby z nadwagą wg typowego wykopka:
źródło: Fz3KWaUWcAAKrQo
Pobierz