Aktywne Wpisy

M83_ +32
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +119
źródło: 1000000093
Pobierz

A solówkami nikogo nie straszę, ty podobno taki zawodnik jesteś, to też tym bardziej nie masz się czego obawiać chyba? :)
XDDDD
Łukasz, speedrun to ty możesz robić, okazywania głupoty. Merytorycznie cię zjadłem, przez co zamiast odnosić się do tematu, to sr--sz się ad personam,
Na szczęście jesteś na czarnej i nie muszę czytać tych wysrywów.
Pamiętaj - ODDYCHAJ
wdech - wydech
wdech - wydech
Nie wiem co głupsze, nabijanie się z problemów zdrowotnych niezwiązanych z czyimś prowadzeniem się, bo u mnie nieznane jest podłoże niedokrwistości i najprawdopodobniej mam z powodu mojej choroby genetycznej, zespołu ehlersa danlosa, przez który też mam problemy z domykalnościami zastawek mitralnej i trójdzielnej :-) czy myślenie,
ale odpał piękny
źródło: 1*mfPWPSSj8TrPSFKOv_t6lQ
PobierzTy chłopie naprawdę masz problemy natury emocjonalnej, wchodzić w normalne dyskusje, rzeczowe, bez emocji - nie potrafisz. Przypier---sz się, stosujesz argument beki, jak to niby wszystko bawi, na tyle, że piszesz kilka oddzielnych postów, bo tak cię zabolał mój komentarz o blogach, a gdy odpowiadam tym samym jak