Wpis z mikrobloga

@OlgierdanoTivi: Człowieku, jak cię bawi nerwica, to tylko świadczy o tobie, a jeśli łączysz to z solówkami to... gratuluję intelektu i ignorancji nie wiedząc, na czym to polega.

A solówkami nikogo nie straszę, ty podobno taki zawodnik jesteś, to też tym bardziej nie masz się czego obawiać chyba? :)

XDDDD
Łukasz, speedrun to ty możesz robić, okazywania głupoty. Merytorycznie cię zjadłem, przez co zamiast odnosić się do tematu, to sr--sz się ad personam,
  • Odpowiedz
@ThiZ: przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i zreflektuj się czy naprawde "górujesz intelektem", bo dla mnie to wyglada jak zwykły mechanizm samoobronny mózgu, żeby Cie stres nie zjadł (co sam przyznałeś - jest Twoim problemem).
  • Odpowiedz
@krzysztof_suchodolski: Ale, że co, że bawi cię, że ktoś ma problemy zdrowotne? xD i mimo ich, dalej by olo szybko klapsa na dziąsło dostał.

Nie wiem co głupsze, nabijanie się z problemów zdrowotnych niezwiązanych z czyimś prowadzeniem się, bo u mnie nieznane jest podłoże niedokrwistości i najprawdopodobniej mam z powodu mojej choroby genetycznej, zespołu ehlersa danlosa, przez który też mam problemy z domykalnościami zastawek mitralnej i trójdzielnej :-) czy myślenie,
  • Odpowiedz
@murcielos: Człowieku, gdzie napisałem, że stres jest moim problemem? xD wiesz na czym polegają zaburzenia lękowe? to nie jest czysty strach, tylko totalna głupota, utrudniająca życie, że rozkminiam same najgorsze scenariusze, tak na szybko wymyślając, ktoś miał o X godzinie się odezwać w danym temacie i się opóźnia od godzin, zaczynam rozkminiać czy to zwykłe opóźnienie, czy może wydarzenie jakieś na drorze, czy może nagle o coś ta osoba się
  • Odpowiedz
@ThiZ: Przy takiej chorobie to ostatnie czego potrzebujesz to emocjonalne angażowanie się w patologiczne uniwersum ( ͡° ͜ʖ ͡°) Lepiej sobie odpuścić.
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: No, bawi xD chłopie, kozaczyć to ty zawsze kozaczysz, masz tak obrzydliwą manierę, że jak 30+ letni gość może się zachowywać jak 20 latek, co na półfiuta pomachał sztangą i myśli, że jest zabijaką. Barnej mnie poznał osobiście i myślę, że mógłby ci potwierdzić, czy jestem zaburzony i, czy to tylko kozaczenie w necie, czy sam bym szybko zweryfikował cię. Nawet dwóch godzin stójki nigdy nie zrobiłeś, a co
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: No, wiadomo, był pierwszy do przewózki, ale jak ktoś na nią odpowiada, to już wycofka, nabijając się z całej sytuacji, zieew.

Ty chłopie naprawdę masz problemy natury emocjonalnej, wchodzić w normalne dyskusje, rzeczowe, bez emocji - nie potrafisz. Przypier---sz się, stosujesz argument beki, jak to niby wszystko bawi, na tyle, że piszesz kilka oddzielnych postów, bo tak cię zabolał mój komentarz o blogach, a gdy odpowiadam tym samym jak
  • Odpowiedz