Aktywne Wpisy

Bunch +1
Ale co to za p---------e, że "że względu na Twoje ograniczenia sprzętowe" nie mam aktualizacji do Windows 11? Ja mam akurat bardzo dobry komputer. Więc do to za g---o-informacja pewnie wyświetlana każdemu? #microsoft #informatyka #windows #komputery

źródło: temp_file2428619352395669168
Pobierz
hpiotrekh +22
Czytałem o tych wszystkich aferach i łapałem się za głowę, byłem na marszu i serio myślałem że to się może znowu udac jak w 2023. Niestety naród nie dość że wybiera kibola to jeszcze za 3 lata przywróci PiS do władzy. Trzeba się z tego wyłączyć i tyle. Dobranoc mireczki, a jutro obudzimy się w tej samej Polsce ( ͡° ʖ̯ ͡°)#wybory
Interesują mnie douszne które będą działać zarówno na #ps5 i #iphone i jedyne jakie znalazłem to Sony Pulse Explore które kosztują prawie 1k xD U----i dwa razy taniej więc mógłbym się na tym pochylić
Ewentualnie zna ktoś inny model który będzie działał tu i tu?
źródło: images
Pobierz@PeterPolska: No właśnie. Najlepsze, że jak bym kupił słuchawki za 1k złotych to nie podłącze ich już do xboxa który stoi obok ps5 xD
Ale te ANC to tragedia, naprawdę. Masz możliwość przełączania się między trzema trtbami pracy: włączone ANC, włączony tryb przepuszczania dźwięku otoczenia, wyłączone wszystko. Serio nie słyszę różnicy między ANC a wyłączonym, tak samo izolują i jest to bardzo niski poziom ANC.
SteelSeries Arctis GameBuds
Generalnie słuchawki które mają dodatkowy dongle powinny działać, takie jak budżetowe EPOS GTW 270
Ludzie pisali też że kupili dedykowany adapter USB Bluetooth do słuchawek które już mają
źródło: temp_file8586766867986634729
PobierzChore jest to że masz wszedsienten sam system bluetooth ale są soejclane blokady żeby kupować takie a nie inne xD
To się mija już całkowicie z sensem powstania tego systemu.
Ja tylko raz użyłem słuchawek do PS5. Kupiłem kabel z 13zl i poddpiolem bezprzewodowe sluchakwi do mini jacka w padzie xD
Działa i dźwięk świetny xD
Mam gamingowe Hyper X na kablu do konsoli, ale nie lubię z nich korzystać właśnie przez kabel
Naucz się czytać.