Wpis z mikrobloga

Próbował ktoś kupować używane słuchawki przez #olx albo #allegro

Interesują mnie douszne które będą działać zarówno na #ps5 i #iphone i jedyne jakie znalazłem to Sony Pulse Explore które kosztują prawie 1k xD U----i dwa razy taniej więc mógłbym się na tym pochylić

Ewentualnie zna ktoś inny model który będzie działał tu i tu?
KiedysMialemFejm - Próbował ktoś kupować używane słuchawki przez #olx albo #allegro 
...

źródło: images

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kiedys_Mialem_Fejm potrzebujesz czegoś z PS Linkiem bo w zestawie z tymi słuchawkami jest nadajnik USB no i oczywiście mają Bluetooth więc jednocześnie się połączysz z dwoma urządzeniami. Nie ma nic innego póki co ale jak masz BT w TV to można ewentualnie zakombinować przez telewizor. Ze sporym opóźnieniem najczęściej.
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm mam te słuchawki i korzystam z nich między ps5 a PC, bo mają wygodny dongielek, który wystarczy przepiąć z jednego USB do drugiego.
Ale te ANC to tragedia, naprawdę. Masz możliwość przełączania się między trzema trtbami pracy: włączone ANC, włączony tryb przepuszczania dźwięku otoczenia, wyłączone wszystko. Serio nie słyszę różnicy między ANC a wyłączonym, tak samo izolują i jest to bardzo niski poziom ANC.
  • Odpowiedz
  • 0
Sony Inzone Buds też są kompatybilne z PS5
SteelSeries Arctis GameBuds

Generalnie słuchawki które mają dodatkowy dongle powinny działać, takie jak budżetowe EPOS GTW 270

Ludzie pisali też że kupili dedykowany adapter USB Bluetooth do słuchawek które już mają
emesc - Sony Inzone Buds też są kompatybilne z PS5
SteelSeries Arctis GameBuds

Gener...

źródło: temp_file8586766867986634729

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm Dlatego kable zawsze będą wyżej xD

Chore jest to że masz wszedsienten sam system bluetooth ale są soejclane blokady żeby kupować takie a nie inne xD
To się mija już całkowicie z sensem powstania tego systemu.

Ja tylko raz użyłem słuchawek do PS5. Kupiłem kabel z 13zl i poddpiolem bezprzewodowe sluchakwi do mini jacka w padzie xD
Działa i dźwięk świetny xD
  • Odpowiedz