Wpis z mikrobloga

@Prekursor: zanim zaczalem korzystac z tindera tez myslalem, ze jestem przystojny, bo sie zawsze podobalem laskom ze szkoly, z klasy itd Ale na tinderze jak nie jestes minimum 8/10 to nie podchodz
  • Odpowiedz
@Prekursor xD
A niby czym się różni różowa? Że będzie kłamać? Facet facetowi zawsze prawdę powie, a baba cie zawsze okłamie. Patrz co wypisują kobiety pod zdjęciami swoich brzydkich kolezanek n a facebookach itp.
  • Odpowiedz
  • 0
@bartek-kowalski-12 Nie kpij ze mnie. To właśnie wy fajnopolacy. Człowiek się żali, że mu źle w życiu, nigdy nie był szczęśliwy, musi radzić sobie we wszystkim sam, bo nie ma żadnego wsparcia w kimkolwiek. A taki ktoś przyjdzie i powie „hehe może ty se chłopaka znajdź, jak cię dziewczyny nie chcą hehe”. Gardzę ludźmi. Nienawidzę wszystkich.
  • Odpowiedz
@Prekursor i temu nie masz drugiej połówki. Poza tym, czego oczekujesz na portalu ze śmiesznymi obrazkami? Że ktoś cię pogładzi po głowie i napiszę że rozumie twój smutek, z powodu bycia przegrywem? LoL. Ciekawe, czy poza pisaniem pisaniem tych smętów, próbowałeś chociaż zagadać do jakiejś dziewczyny?
  • Odpowiedz
  • 0
@bartek-kowalski-12 Tak, próbowałem. Zostaje też kilkukrotnie oszukany przez ludzi, bawiono się też moimi uczuciami. Podejrzewam, że w tym momencie też ktoś się bawi, ale ja tym razem się nie dam. Poza tym nie wiem czy zauważyłeś ale to jest tag przegryw.
  • Odpowiedz