Aktywne Wpisy

KitaxKita +415

marv0oo +192
Jestem w stanie sobie wytłumaczyć, jakby ktoś jakimś 20letnim gruzem tak parkował. Auto za pół darmo, to może go nie stać na parking.
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
źródło: jjj
Pobierz

Przypomnailem sobie teraz tez ze pare late temu byl na wykopu
@michau246: Tak, to on
@przezwzrostprzegralemzycie: @michau246: Apropo tego, to ja takieog myslenia raczej nie mailem ze moge w kazdej chwili to zmienic, bo jest zwiazane chyba z moją niesmialoscią, brakiem pewnosci siebie, brakiem kolegow ktorzy mogliby mi pomoc (np. jakos krzydlowi w klubie) i miejscem zamieszkania (wieś) ale tez jakos mialem takie myslenie, albo
mialem tak samo, dosyc pozno zaczalem chciec zwiazku, wczesniej interesowaly mnie spotkania z ziomkami, sport, takie rzeczy, a gdy zaczalem pragnac zwiazku bylo juz za pozno, hipergamia kobiet byla nie do przeskoczenia dla mnie. U mnie juz 30tka tuz tuz.
Najgorsze jest to, ze w liceum mialem szanse na zwiazek,
@zerojedendwa: Jak to sie objawiało?
Ja ostatnią randke mialemchyba ze 4 lata temu. Pojechalem wtedy specjalnie do Krakowa (3h dorgi busem) ale jakos odpoczątku bylo beznadziejnie. Najpierw nie ogarnailem jak przejsc rpzez galerie Krakowska w jakies tam meisjce gdzie mielsimy sie spotkac, rpzez co dłuzej to trwało i ta napsiala mi ze jeszcze 5 min i idzie, albo cos tkaiego. Potem zesmy gdzies chodzili (ja nie znalem krakowa
@essos: hehe miałem tak samo, a dziewczyna zagadała "kawa się szybciej nie zrobi jak na nią patrzysz" a ja burak na ryju xd