Aktywne Wpisy

cukierkowa +20
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
gaz_wieprzowy +36
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

Po pierwsze byłem noga z majcy i innych technicznych przedmiotów. Więcej! Byłem noga z jakiekolwiek majsterkowania i dłubania. W ogóle mnie to nie interesowalo i nadal nie interesuje. Nie powiem że byłem wtedy humanistą
Co do mojego kluczowego zdarzenia to też był to początek technikum i wybranie kierunku, który mnie nie kręci przez co nie skończyłem nawet szkoły. Ale to już była akurat wyłącznie moja decyzja o
1)sam odpowiadasz za swoje decyzje
2)Po technikum też można iść na studia i zdawać mature
3)Jak nie ogarniałeś nauki w technikum to bardziej bym cie widział w zawodówce niż w liceum
4)obwiniasz innych za swoje lenistwo i s----------e.
Złej baletnicy to i rąbek u spódnicy
Komentarz usunięty przez autora