Aktywne Wpisy

HoroLive +7
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

splinter96 +42
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#stanowski #polityka #tvp
źródło: Screenshot 2025-05-14 191045
Pobierzźródło: 1000019684
Pobierz@Xinnoth: Ale to nie chodzi o to, że tvp mu płaciło za programy, tylko o zrozumienie, dlaczego jest taki zły, że źródełko wyschło.
Typ otwiera kanał zero - w 11 miesięcy wykręca 6 milionów zysku od otwarcia i ciśnie po pisie bo mu jakieś 600k po odliczeniu vatu i pitu z faktury zabrali
@politicalCaptain: Nie ma sensu rozmawiac na argumenty z tuskobotami.
Ciekawe, że teraz musi sprzedawać ten portalik skoro miał tam tyle wejść.
A może nie miał i tylko mu transferowali kasę?
@RandyBobandy źródełko czego? To jest akurat dowód na prawdomówność zakolaka, bo to są minimalne kwoty. Przypominam, na ile TVP kasował Lis za produkcję swojego programu. Stanowski robił to dla zasięgów, a nie kasy. Milion złotych to może na dzieciach co najwyżej robic wrażenie.