Uważam, że w Polsce powinien istnieć jeden, centralny, rządowy portal/aplikacja na telefon z ogłaszaniami matrymonialnymi dla młodych ludzi. Bezpłatny, z funkcjonalnościami jakie teraz mają różne aplikacje randkowe typu Tinder. Oczywiście nie nastawiony na przygodny s--s tylko zawieranie stałych związków.
Pozwoliłoby to młodym ludziom dobierać się według charakteru, osobowości zainteresowań i pasji a nie tylko na podstawie wyglądu i statusu jak w przypadku komercyjnych aplikacji.
Ukróciłoby to epidemię samotności i katastrofę demograficzną jaka objęła nasz kraj. W wielu krajach na zachodzie można dostrzec podobny problem lecz tylko w nielicznych podejmowane są próby jego rozwiązania przesz państwo. Szczerze to ja nie widzę sensu w istnieniu takich aplikacji jak Tinder Badoo Bumble etc.i rozproszeniu ofert dokładnie tego samego towaru po kilkunastu aplikacjach.
Jak ktoś by chciał osobiście znaleźć partnera - to by osobiście wyszedł do ludzi i poznał ich w jakimś kółku zainteresowań. Jednak większość ludzi jest pasywna a trwałe związki coraz rzadziej zawierane są w młodym wieku w szkołach i na uczelniach potrzebna jest więc interwencja państwa.
@UFO_nas_nie_zgwalci: na mnie juz jest za pozno, multum nieudanych randek z #p0lka odebralo mi calkowicie chec starania sie, nawet jakby jakas zajebista appka sie nagle pojawila
Pozwoliłoby to młodym ludziom dobierać się według charakteru, osobowości zainteresowań i pasji a nie tylko na podstawie wyglądu i statusu jak w przypadku komercyjnych aplikacji.
@UFO_nas_nie_zgwalci: Podobnie jak feministki, chciałbyś zmienić naturę człowieka. Wygląd to warunek brzegowy, bez niego nie będzie prawdziwej miłości.
@inxsswm: Miałem pisać dokładnie o tym samym :) Przede wszystkim chodzi o to, że taka aplikacja działać powinna na przejrzystych, uczciwych zasadach. Nie tak jak aplikacje randkowe, których algorytmy pisane są tak byś jak najdłużej szukał partnera/partnerki, a najlepiej nie znalazł w ogóle i kręcił się wciąż w kołowrotku.
@UFO_nas_nie_zgwalci: @inxsswm No wlasnie w Japonii zrobili taka apke i robią też kursy randkowania. Nie wiem czy pomoglo w jakimś stopniu, ale zapaść jest dalej.
@HaPe: motylki w brzuchu to może mieć licealista a nie człowiek przed zderzeniem ze ścianą. potrzebna/ny jest taka/ki z którą/ym da się żyć i człowiek człowieka nie pozabija
@UFO_nas_nie_zgwalci ok zaraz powstanie narodowe parowanie , krajowe pary, szybki ślub polski i setki państwowych spółeczek gdzie wąsate Janusze bedą brać po 50 koła miesięcznie i gadać że w ciągu 10 lat powstanie program parowania samotnych.
@UFO_nas_nie_zgwalci: zatrucie życia tym guwnoapkom to moje marzenie ale to nie znaczy że nagle przegryw znajdzie kogoś bo te picze nawet do 40 myślą że ktoś spełni ich koncert życzeń
Ukróciłoby to epidemię samotności i katastrofę demograficzną jaka objęła nasz kraj. W wielu krajach na zachodzie można dostrzec podobny problem lecz tylko w nielicznych podejmowane są próby jego rozwiązania przesz państwo. Szczerze to ja nie widzę sensu w istnieniu takich aplikacji jak Tinder Badoo Bumble etc.i rozproszeniu ofert dokładnie tego samego towaru po kilkunastu aplikacjach.
Jak ktoś by chciał osobiście znaleźć partnera - to by osobiście wyszedł do ludzi i poznał ich w jakimś kółku zainteresowań. Jednak większość ludzi jest pasywna a trwałe związki coraz rzadziej zawierane są w młodym wieku w szkołach i na uczelniach potrzebna jest więc interwencja państwa.
#nieruchomosci #zwiazki #samotnosc #demografia #randkujzwykopem #tinder @mickpl
źródło: 7538-pepe-phone-3865521097
Pobierz@UFO_nas_nie_zgwalci: interwencyjny skup świń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może byłoby to lepsze niż tinder, ale nie wyeliminowałoby głównej przyczyny problemu - hipergamii kobiet.
@UFO_nas_nie_zgwalci: Podobnie jak feministki, chciałbyś zmienić naturę człowieka. Wygląd to warunek brzegowy, bez niego nie będzie prawdziwej miłości.
@UFO_nas_nie_zgwalci: bo oczywiście pisaliby prawdę, szczególnie baby. Aha.
Jedyne co taki portal by dał to wgląd różnym ubecjom krajowym i zagranicznym w najgłębszą prywatność Polaków i kolejny sposób profilowania nas.
PS. dobieranie wg osobowości, zainteresowań i pasji wygląda tak:
źródło: dobór wg pasji
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
bo te picze nawet do 40 myślą że ktoś spełni ich koncert życzeń