Aktywne Wpisy

barto +241
Chuop chciał zaoszczędzić i postawił sobie sam taras, ja pergole trochę dumny jestem z siebie można plusy dla atencji ale też z----c można bo wszystko sam a to pierwsza pergola chuopa i kontakt z drewnem #diy #chwalesie #budujzwykopem

źródło: 1000009886
Pobierz
Jadowityssak +50
-kilkanasie razy menela w centrum ktory sra pod drzewem obok ulicy, chodnika
-menela ktory wali kloca do śmietnika obok skytower
-patusów w roznych konfiguracjach, sapiacych sie do ludz w tramwaju, autobusie na przystanku, na ulicy
-pare razy typow co mieli za paskiem noze
-ogolnie mam wrazenie ze ludzie sa lekko wystraszeni w sensie niby sa obojetni na takie rzeczy ale czuć napięcie jak jakis patus wymachuje rekami w autobusie do muzyki puszczonej z telefonu
Mam nadzieje że argument ktory ciagle slyszalem jako duzy plus "ale tu sie ciagle cos dzieje" nie odnosi sie tylko do tematów jak wyżej, bylem na jednym wyjsciu integracyjnym i bylo nawet spoko, ale knajpa byla na uboczu i potem myk uberek do domu. Kurde może to jakiś pech czy co jak to widzicie?
#wroclaw #pytaniedoeksperta
Też nie widziałem, a żyje
@kizia_mizia2: co to za okolica? Srającego menela widziałem raz w ciągu może pół roku, a żeby ktoś z nożem za paskiem chodził to nigdy. Widziałem co prawda
Przejdź się kiedyś do rynku. Menele balują pod oknami sutryka - szewska naprzeciwko dh kameleon (raz na jakiś czas policja ich przegoni to idą na legowisko tuż obok, na szewską 80), przystanek autobusowy przy ofiar oświęcimskich (obok gus) czy pilnują aut na stwosza, a latem większość z nich śpi w śmietnikach aby mieć blisko do barów gdzie spijają resztki z wyrzucanych butelek z alkoholem.
Na watykanie (ostrów tumski) się
Głównie spotykane w długodystonsowych liniach jeżdżących do późna i zjeżdżających na zajezdnie po północy.