Wpis z mikrobloga

a jak widzisz codziennie małego pyrtka to się źle na psychice odbija

@moja-walka: No, na psychice siada to fest, bo tworzy skrajny pesymizm - przekonanie, że nawet jak naprostujesz wiele rzeczy to tego nie przeskoczysz.
  • Odpowiedz
@Masterpolska94: to jest cope bialorycerzyków i posiadaczy mikrusów, każda kobieta woli duże, kazda otwarcie ci to przyzna nawet jakby miala chodzic dwa dni obolała po stosunku. Nie wiem po co chłopy same siebie okłamują o jakiejs hehe technice
  • Odpowiedz
@Masterpolska94: @Eugeniusz_Zua: dick cope to beka. Nawet na chłopski rozum lepieć większego bo nawet jak kobieta nie da rady przyjąć całego to wkładasz ile się da. To może być irytujące dla faceta ale kobiecie to nie przeszkadza bo dostanie dokładnie tyle ile chce z możliwością na więcej. W drugą stronę jak masz pisaka 13cm i kobieta chce głębiej to już nic nie zrobisz i zostaje tylko frustracja ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua:

@Masterpolska94: to jest cope bialorycerzyków i posiadaczy mikrusów, każda kobieta woli duże, kazda >otwarcie ci to przyzna nawet jakby miala chodzic dwa dni obolała po stosunku. Nie wiem po co chłopy >same siebie okłamują o jakiejs hehe technice

Otwarcie nie przyzna. Przyzna tylko w zamkniętym gronie, na forum pod nikiem, etc. Otwarcie to kobiety zawsze mówią że to co się naprawdę liczy to się nie liczy za
  • Odpowiedz