Wpis z mikrobloga

#wspieramprzegrywchallange #przegryw Dzieki @Kref3x za nominacje w tym oto challangeu. Niestety ja z tych co nie potrafią o sobie tyle pisać ale postaram się jak najwięcej. 27 lat w tym roku mieszkam koło granicy z Rosją więc pierwszy do odwalenia na wojnie. Z zalet to jestem alkoholikiem piję od 16 roku życia prakycznie regularnie. Ojciec całe życie w fabryce smrodu po 12h 4 brygadowa wychowany bez ojca niewiedząc jak wychowywać dzieci skrzywdził mnie i moich 2 braci stosując p-----c fizyczną i psychiczną przez co jestem niedorozwinięty w wielu kwestiach zyciowych. Ogólnie z dobrego domu rodzice katolicy ja mniej. Dysklektyk dysgraftyk przez całe życie najgorszy czarna Owca w rodzinie przez co popadłem w u----i. Skończona zawodówka gdzie byłem gnojony za 50kg gdzie reszta to byki 100kg i siłownia. W tym czasie o dziwo jakimś cudem udało mi się poznać dziewczynę z którą byłem rok czasu lecz zostawiła mnie i zdradziła przez co do dziś mam problemy psychiczne. depresja nerwica lękowa oraz dd. Po tym wszystkim popadłem w n-------i i a-----l zabrali mi prawko bo jeździłem n------y zapijając żale. Do dziś z---------m po fabrykach smrodu biorąc tabletki chlając i czytając tag. Pozdrawiam tag nominuje @michal1498 @BiednyZaToGlupi
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mieszkamzmamusia: Ja ogolnie to wracałem z urodzin brata na kacu bo musiałem go zawieźć rano na samolot i kontrola była i wydmuchałem promila. 120h prac spolecznych poniżenie przed sądem zakaz prowadzenia pojazdów gdzie to jedna z moich ulubionych czynnosci w zyciu w sumie i 5000zł kary. Badania lekarskie dogłębne czy nie jestem alkoholikiem (na szczescie jestem szczupły) i terapia przeciwko uzaleznieniom, w osrodku
  • Odpowiedz
  • 0
@mieszkamzmamusia: Nie ja dostałem godziny społeczne. A i tak mi się wydaje że wyrok dostałem duży bo poszedłem na samo ukaranie, a sędzia sie mnie dopytywał czy na pewno mnie stać i czy na pewno chce taki wyrok to było troche dziwne w tym momencie ale obsrany młody chłopak raczej nie kalkuluje takich kwestii wiec zgodziłem sie na to co mi prokurator dał
  • Odpowiedz
  • 0
@mieszkamzmamusia: Nie mam pojęcia akurat. Jeden mój znajomy tylko starszy w ogole dostał odroczenie i nic nie płacił wiec myśle że jakoś idzie to obejść. Ale ja wole tego nie rozkminiać kare dostałem spłaciłem i poniosłem kare
  • Odpowiedz