Wpis z mikrobloga

#vabanque @Boski_Emil Mogę powiedzieć dokładnie to samo co Ty powiedziałeś o mojej grze kilka miesięcy temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dobrze było, przeciwników miałeś zacnych ale nie pykło na przycisku parę razy. Żal trochę tego błędu w finale, bo to była jedyna opcja na wygraną. Znając Ciebie to wrócisz za 1,5 roku i pozamiatasz.

P.S.
Ile masz lat tak w ogóle?
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Boski_Emil: Mogłeś to wiedzieć, a nie wiedziałeś po prostu ;) Mnie to gdzieś mignęło na onetach czy o2 jak bardzo ciężko w robocie pracowałem nad kolejnym projektem.

Muszę powiedzieć, że bardzo dobrze się trzymasz bo nie wyglądasz dla mnie nawet na 30. Masz albo dobre geny albo nigdy fizycznie nie tyrałeś i nie miałeś dużo zmartwień w życiu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@piotr-glabik: ale ja też to gdzieś słyszałem xD już przy ogłaszaniu wyników wiedziałem, że spaliłem.
Nie no, dużo robię fizycznie, ze wsi jestem :D Ale geny mam niezłe, tylko włosy już nie te :(
  • Odpowiedz
  • 0
@Boski_Emil: Jeszcze taka porada od "bardziej doświadczonego" operatora grilla. Jak dostałeś to magiczne ustrojstwo do pieczenia to jest u mnie ogromna różnica między połową mocy tego pokrętła a prawie połową. W pierwszym przypadku przy tym samym czasie pieczenia jara dużo mocniej mimo niewielkiej różnicy mocy.
  • Odpowiedz