Aktywne Wpisy

Soothsayer +51
kiedyś może i mieliśmy mało pieniędzy i starczało od pierwszego do pierwszego, ale człowiek wydawał mądrze, na jedzenie, a na lepsze jedzenie od święta, a jak tylko ludzie więcej pieniędzy mają to na co wydają cebuliony? na kurła pieski coraz droższe, na fryzerów dla tych psów (XD), na co chwilę nowe telefny które są takie same, ale mają coraz lepszy i droższy marketing, na jakieś kryptowaluty, na powiększanie ust i penisa i
Amigoyamigo +1
Sasiedzi debile zaczynaja remont po 15:00. To jest normalne? Skonczylem prace, chcialem ksiazke poczytac i jazda
#mieszkanie #nieruchomosci #remontujzwykopem
#mieszkanie #nieruchomosci #remontujzwykopem
Wracam z roboty 2h to akurat napisze. No więc. Mam 25lat we wakacje 26. mieszkam na wsi. Rok czasu mieszkalem w krakowie. Pochodze z biednej nie patologicznej rodziny. Ojciec dopiero pare lat temu zaczal chlac . Jednak przez to ze jestem najmlodszy z rodzenstwa i rodzice sa starej daty dostawalem czasem w------l. Dzieki temu wyniosłem z dzieciństwa w c--j traum które utrudniają mi życie. Jestem dziki unikam ludzi. Nie badałem się nigdy ale chodziłem chwilę do psychoterapeutki bo bylem bliski proby magicznej. Mam na pewno adhd i podejrzewam bordera. Nie umiem radzic sobie z emocjami i jestem mocno agresywny w sytuacjach stresowych, A Overthinking czasem rozwala mi banie. Od końca szkoły j---e ciężko na budowie. Przez swoje odchyły i lekką fobie społeczną nauczyłem się majstrować przy samochodach. Mam ponad 100tysiecy kredytu do splaty bo chcialem pojsc w handel autami. (Naprawinie/skladanie i sprzedawanie) Niestety srednio mi to wypalilo i krucho stoje z pieniedzmi. Na szczescie mieszkam u rodzicow.
Jak mieszkalem rok w krakowie to duzo cpalem i bardzo tego zaluje mocno mi to siadlo na banie. Teraz tylko czasem jakies alko i ziolko do snu.
I w sumie to chyba tyle.
Z tego co widze to nie mam wcale źle. Ale boli mnie to mocno że tyle dobrych chuopów ma cieżko w życiu to niesprawiedliwe, gdy tyle k------a pławi się w luskusach. Miałem kiedyś problem do paru tagowiczów ale aktualnie dorosłem do tego by nie prowadzić wojenek. Komu zaszłem za skóre szczere: Przepraszam.
Nominuje: @Qziuta12 , @JanNaj358 , @Dinkozaur30 jak ktoś już był to wybaczcie sprawdzałem na szybko
@Kref3x: ehh ciekawe ilu z tagu nie ćpało bo mam wrażenie że większość ćpała
@przezwzrostprzegralemzycie: ja nie ćpałem