Wpis z mikrobloga

#wspieramprzegrywchallange #przegryw Dzięki @kamil-kurczok za nominacje.
Wracam z roboty 2h to akurat napisze. No więc. Mam 25lat we wakacje 26. mieszkam na wsi. Rok czasu mieszkalem w krakowie. Pochodze z biednej nie patologicznej rodziny. Ojciec dopiero pare lat temu zaczal chlac . Jednak przez to ze jestem najmlodszy z rodzenstwa i rodzice sa starej daty dostawalem czasem w------l. Dzieki temu wyniosłem z dzieciństwa w c--j traum które utrudniają mi życie. Jestem dziki unikam ludzi. Nie badałem się nigdy ale chodziłem chwilę do psychoterapeutki bo bylem bliski proby magicznej. Mam na pewno adhd i podejrzewam bordera. Nie umiem radzic sobie z emocjami i jestem mocno agresywny w sytuacjach stresowych, A Overthinking czasem rozwala mi banie. Od końca szkoły j---e ciężko na budowie. Przez swoje odchyły i lekką fobie społeczną nauczyłem się majstrować przy samochodach. Mam ponad 100tysiecy kredytu do splaty bo chcialem pojsc w handel autami. (Naprawinie/skladanie i sprzedawanie) Niestety srednio mi to wypalilo i krucho stoje z pieniedzmi. Na szczescie mieszkam u rodzicow.
Jak mieszkalem rok w krakowie to duzo cpalem i bardzo tego zaluje mocno mi to siadlo na banie. Teraz tylko czasem jakies alko i ziolko do snu.

I w sumie to chyba tyle.

Z tego co widze to nie mam wcale źle. Ale boli mnie to mocno że tyle dobrych chuopów ma cieżko w życiu to niesprawiedliwe, gdy tyle k------a pławi się w luskusach. Miałem kiedyś problem do paru tagowiczów ale aktualnie dorosłem do tego by nie prowadzić wojenek. Komu zaszłem za skóre szczere: Przepraszam.

Nominuje: @Qziuta12 , @JanNaj358 , @Dinkozaur30 jak ktoś już był to wybaczcie sprawdzałem na szybko
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kref3x: mordko jak nie masz nic przeciwko że pytam - skąd się wziął ten kredyt na 100k? Kupiłeś tylko auta do flipów czy jeszcze jakiś sprzęt tam był itp itd? Straciłeś też opcje typu $ w autach z kredytu którymi mógłbyś to spłacić czy jeszcze sie po prostu nie udało sprzedać?
  • Odpowiedz