Aktywne Wpisy

Kolczaneiro +16
Cześć, ojciec mojej narzeczonej buduje jej (nam) dom. Naszym zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczoną i nie będę miał do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz. Jednocześnie bardzo bym chciał uniknąć podpisywania umowy z ojcem.
Narzeczona mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE: Jak mogę się zabezpieczyć prawnie na taki
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczoną i nie będę miał do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz. Jednocześnie bardzo bym chciał uniknąć podpisywania umowy z ojcem.
Narzeczona mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE: Jak mogę się zabezpieczyć prawnie na taki

mirko_anonim +21
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Żona jak ma gorszy dzień albo jest zestresowana to potrafi się czepiać o cokolwiek, co akurat jej przyjdzie do głowy.
Nie piszcie widziały gały co brały, bo nie jest to prawda.
Przed ślubem się tak nie zachowywała.
Dziś
Żona jak ma gorszy dzień albo jest zestresowana to potrafi się czepiać o cokolwiek, co akurat jej przyjdzie do głowy.
Nie piszcie widziały gały co brały, bo nie jest to prawda.
Przed ślubem się tak nie zachowywała.
Dziś
#pracadlaniezlegojajzgniatacza
ogłoszenie jeszcze wisi?
dolicz z tydzień od czasu wygaśnięcia ogłoszenia na zakończenie spotkań i jakiś czas na decyzję