@elLimon kod z fakturą za kartę ale aktywować dopiero możesz jak zainstalujesz kartę w kompie. Musiałem wyłączyć ipptotocol 6 bo nie chciało mnie zarejestrować, jakiś bug z lokalizacją.
@SecretService Ja kupowałem w Komputroniku i musiałem się tam na stronie zarejestrować i pisze że kod dostanę do 14 dni sms-em. Ale zastanawiam się czy rzeczywiście tak długo trzeba czekać czy po prostu to jest taki dupochron jakby kod od razu nie przyszedł.
@elLimon: te akcje z grami to jest cyrk i amatorszczyzna, 14 dni to jest oczywiście dupochron ale to nie działa tak, że se klikniesz i programik wypluwa kod do steama
@Suseuropejski ja nie dostałem kodu do Stefana. Masz kod do NVIDIA app, tam po wpisaniu kodu wyskakuje okienko żeby połączyć konto steam I Nvidia I cię redeamune na koncie. Żadnego cdkeya nie ma żeby odsprzedać czy coś
@Suseuropejski No muszę podać nr faktury i nr seryjny karty i powinienem smsem dostać kod, który rejestruje na NVIDIA app. Tylko właśnie zrobiłem to a smsa jeszcze nie dostałem i zastanawiałem się czy rzeczywiście do 14 dni to przychodzi, czy w 90% przychodzi od razu a ja niestety jestem w grupie tych 10% albo w ogóle nie dostanę @SecretService
#pcmasterrace #gry #doom #rtx
Ale zastanawiam się czy rzeczywiście tak długo trzeba czekać czy po prostu to jest taki dupochron jakby kod od razu nie przyszedł.