Wpis z mikrobloga

Czy tylko mnie dziwie tak duże poparcie Trzaskowskiego w I turze? W II. wynik jak najbardziej rozumiem, no bo przecież pis. No ale serio 35% ludzi uważa, że ze wszystkich kandydatów lepszym prezydentem będzie Trzaskowski od Zandberga, Hołowowni, Biejat? Czy ludzie po prostu nie pojmują konceptu I tury, i boją się, że jak nie zagłosują w I turze na Trzaskowskiego to pis0wiec zostanie prezydentem?
#polityka #sondaz
Kieranz - Czy tylko mnie dziwie tak duże poparcie Trzaskowskiego w I turze? W II. wyn...

źródło: image

Pobierz

Czy ludzie wiedzą jak działa I tura?

• TAK 38.6% (22)
  • NIE 61.4% (35)

Oddanych głosów: 57

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kieranz: ludzie uważają, że i tak wygra Trzaskowski albo Nawrocki, to po co głosować na kogoś innego skoro i tak szans nie ma
  • Odpowiedz
  • 4
ludzie uważają, że i tak wygra Trzaskowski albo Nawrocki, to po co głosować na kogoś innego skoro i tak szans nie ma

@nith: No to by właśnie utwierdzało mnie w poglądzie, że ludzie nie wiedzą jak działa I tura, a nawet gorzej - nie rozumieją procentów XD
  • Odpowiedz
ludzie ktorzy przezyli wojne albo ich rodzice zgineli w obozach nigdy nie zaglosuja na partie ktora wlazi w dupe niemcom

@stara_biauka_: straszenie Niemcami, tym razem na pewno się uda, w końcu w 2023 zażarło jak złoto xD
Weź się rozpędź wania, ściana sama cię znajdzie.
  • Odpowiedz
@Kieranz: tylko skończony debil bez mózgu zagłosuje na hamownie albo biejat... SAMI KURDWA MÓWIĄ ŻE ONI NIC NIE MOGĄ NIC! to po co im to stanowisko? Ty jesteś bez mózgu czy korek analny w dupeczce?
  • Odpowiedz