Wpis z mikrobloga

@yahoomlody: Tacy ludzie nie ogarniają że polityk to nie kot rasowy że musi wyglądać jak model. Można to też odwrócić co to za polityk co ma 150 w kapeluszu, brzuch, nie ma żony i mieszka w mieszkanku po mamie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy taki polityk powinien być przewodniczącym największej partii opozyjnej w Polsce?
  • Odpowiedz
  • 155
Lepiej mieć takiego co w biodrach szerszy niż w klacie?

@EditorTM: jeśli dla Ciebie w kontekście politycznym grubodupy chłop jest gorszy niż oszust mający sztamę z sutenerami to ja nie mam pytań.
  • Odpowiedz
@yahoomlody: ja nadal nie rozumiem drugiej kadencji Dudy. To był pierwszy prezydent, który jawnie łamał prawo. Chyba największy problem to PO, jedna z dwóch wiodących partii a ciągle wystawia średniaka Trzaskowskiego.
  • Odpowiedz
@xfin: Nie zagłosuję na Trzaskowskiego z innego powodu. Bo jego szefem jest Tusk który robił sobie fotki z Putinem, mówił że chce współpracy z Rosją taką jaka ona jest i że dopilnuje by nikt piachu w tryby nie sypał. A PiS w tym czasie wyzywano od rusofobów.
  • Odpowiedz
@SantoDomingo: ale to nie ma znaczenia, przecież polityk powinien miec niezachwiane wartości. Jak powiedzieli 15 lat temu ze będziemy sadzić truskawki, a pogoda i warunki zmienily sie tak ze nie da sie juz hodować truskawek. To powinni sie tego trzymac i zaklinac swiat ze to druga opcja blokuje sadzenie truskawek xD
  • Odpowiedz