Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Turin89: nie wszystkie geje czują się w PL prześladowane to tyle a w PL panuje jeszcze wizerunek dominującej matki Polki co trzyma rodzinę za mordę a chłopom jedynie może się wydawać że mają co do powiedzenia w rodzinie jeszcze jak przynoszą kasę w zębach to pół biedy ale w starszych rocznikach nawet 40-latki to baby podejmują często ostateczny głos a socjaliści i narodowcy nie zrozumieją problemów przeciętnego chłopa
  • Odpowiedz
@Turin89: mój ojciec literalnie powiedział, że RT to pi*da bo chodzi do psychologa. No ludzi nie nauczysz ze dobry terapeuta może wiele dobrego naprzestawiać w głowie
  • Odpowiedz
@ZachariaszTrzeci: To akurat wynika z tego że prawica nie jest jednolita. Prawicą nazywa się wszystko co nie jest lewicą.

Lepiej na politykę postrzegać jako trójkąt polityczny, kolektywiści(równość), konserwatyści(tradycja) oraz liberałowie(wolność). Te 3 grupy mają sprzeczne interesy.

Jak tylko dzielimy na lewica vs prawica to wtedy w lewicy mamy samych kolektywistów natomiast łatkę prawicy nakłada się na konserwatystów jak i liberałów.

Wykluczeni mężczyźni nie idą do kolektywistów ponieważ kolektywiści lubią wrzucać
  • Odpowiedz
@morgiel:
Ciężko to przyklasyfikować jednak według mnie trójkąt polityczny według mnie nadal najbardziej pasuje jednak też należy wziąć pod uwagę że mało kto jest w pełni liberałem, w pełni konserwatystą itp.

A bardziej ktoś jest np. w 20% konserwatysta w 10% kolektywista a w 70% liberał itp.
  • Odpowiedz
@Turin89 ja tu widzę chamski przytyk a nie wyśmiewanie.
@ZachariaszTrzeci kurde masz rację, a nawet ci ze środka z wiekiem zaczynają mówić że ten... To nawet nie taki wariat. Masakra

@Pantagruelion lewica nie popycha nikogo, właśnie to prawica mowi ci albo jesteś z nami albo obcy

@Hrjk :) masz rację, facet woli flaszkę czasem niż zagadać do baby jak ma problem. Drugi problem to taki ze nie zadbał
  • Odpowiedz
@WrzeCiOna Nawet na wykopie widać że obrońcy praw mężczyzn to skupiają się na tym, co kobiety mają a nie na tym co mężczyźni mogą mieć. Pamiętasz jakaś inicjatywę dla mężczyzn? Bo ja jedynie jedna, w sprawie telefonu zaufania dla mężczyzn. Nawet badania dla mężczyzn na wykopie promowała kobieta, nie mężczyźni.
  • Odpowiedz