Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

Lepiej na politykę postrzegać jako trójkąt polityczny, kolektywiści(równość), konserwatyści(tradycja) oraz liberałowie(wolność). Te 3 grupy mają sprzeczne interesy.
Jak tylko dzielimy na lewica vs prawica to wtedy w lewicy mamy samych kolektywistów natomiast łatkę prawicy nakłada się na konserwatystów jak i liberałów.
Wykluczeni mężczyźni nie idą do kolektywistów ponieważ kolektywiści lubią wrzucać
źródło: temp_file3506168014622503300
PobierzCiężko to przyklasyfikować jednak według mnie trójkąt polityczny według mnie nadal najbardziej pasuje jednak też należy wziąć pod uwagę że mało kto jest w pełni liberałem, w pełni konserwatystą itp.
A bardziej ktoś jest np. w 20% konserwatysta w 10% kolektywista a w 70% liberał itp.
@ZachariaszTrzeci: oni prędzej pójdą do stodoły pogadać ze sznurem niż do psychologa
źródło: comment_1654621304SR840nGurc6ZWNpNJXdMn9
Pobierz@ZachariaszTrzeci kurde masz rację, a nawet ci ze środka z wiekiem zaczynają mówić że ten... To nawet nie taki wariat. Masakra
@Pantagruelion lewica nie popycha nikogo, właśnie to prawica mowi ci albo jesteś z nami albo obcy
@Hrjk :) masz rację, facet woli flaszkę czasem niż zagadać do baby jak ma problem. Drugi problem to taki ze nie zadbał