DO MODERACJI: Czy słowo SRAĆ jest wulgarne według was? Bo dla mnie to czynność normalna jak każda inna. Tak samo SIKAĆ. To też dla moderacji będzie niedobre słowo? XD Wy jesteście w podstawówce czy jak?
@Vedar aż musiałem podświetlenie podkręcić by się jej lepiej przyjrzeć. No i faktycznie zasługuje na tą arabską dwójkę na klacie i to w sumie tyle. Tatuaże w islamie są haram i po takim kakaowym tornado z dużą dozą prawdopodobieństwa wyląduje jako bonus dla pajeetow
@choochoomotherfucker: Aleś Ty dociekliwa... no ja pierdziele. Wiercisz dziurę w brzuchu. Jeszcze brakuje żebyś pod innymi postami mi coś pisała. Tak, mężczyzna zawsze zdradzi. Kobieta też zawsze zdradzi. Nikt nie jest bezpieczny. Nikt nie jest bez winy.
#dubaj #rozowepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #p0lka
źródło: temp_file8321592313607842005
Pobierz@Korandosama: nie weźmie odpowiedzialności.
Materiały zawierają:
- obrazy naturalistycznego seksu lub patologicznych form życia seksualnego XDDDDDD
@Korandosama: Nie pójdzie do pracy.
@Korandosama: Aha, czyli wszystkie kobiety są takie same, ale mężczyzn już nie można wrzucać do jednego wora xD
Tak, mężczyzna zawsze zdradzi. Kobieta też zawsze zdradzi. Nikt nie jest bezpieczny. Nikt nie jest bez winy.