Wpis z mikrobloga

Mój syn (11lvl) stwierdził, że będzie ze mną startował w triathlonie i razem od jakiegoś czasu trenujemy ( ͡° ͜ʖ ͡°) dziś rano był basen, jutro bieg.
Jezu, jakież to jest piękne. Łzy szczęścia prawie po każdym treningu i prawie za każdym razem, gdy o tym pomyślę :)
Nie ma piękniejszej rzeczy. Wygryw 1000000% :)

#rower #szosa #triathlon #chwalesie
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Loob77: ciesz się do kiedy to możliwe, ogranicz swoje treningi aby mu w tym pomóc. Mój 11-latek tak ze mną startował w zawodach MTB, startował w TdP Junior, w XCO i paru jeszcze innych - rewelacyjne uczucie. Gdy miał 13-14 lat, po jednym z treningów powiedział: koniec.
Od tamtej pory pojechał parę zawodów dla zabawy i ogólnie sobie jeździ na rowerze dla fun z kolegami gdzieś tam poskakać itd. Ale
  • Odpowiedz
via Android
  • 5
@jagodowy_krol tak robię :)
Poskakać też razem jeździmy. Skolnity, Kurza Góra, Dolni Morava, Kazoora. To już dobrze znane nam miejscówki. Wiem, że skakanie pewnie będzie go bardziej jarało, więc i ja się uczę latać, żeby tyle ile będę w stanie, to latać wspólnie z nim :)
  • Odpowiedz
@Loob77: ale kozak z Ciebie tatek! Fajowo że syn załapał bakcyla. Może drugi godziek nam urośnie dzięki Tobie! W Dolni młody pewnie nie tylko z ścieżek rowerowych korzysta - świetnie tam porobili dla małych czlowiekow ten park z dinozaurami i inne. Młody już ma fulla ? Czekaj aż Cię prześcignie. Mnie kiedyś małolat w Kasinie 12 letni objechał a jakiś bardzowolny nie jestem (lvl43)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@smokingcat taaak, Dolni Morava to jest niesamowite miejsce. Kasa tam leci z konta jak cholera :) ale te wszystkie atrakcje naokoło samego bikeparku to jest rewelka. Powiedziałem sobiez że z raz w roku to tam trzeba być.
  • Odpowiedz
@Loob77: wlansie ostatnio o tym gadałem. Kolega ma 3 me dzieci. Wypad na weekend - 3k zł. Pożyczania rowerów, hotel, wstępy itd. Masakra. Ale warto. Na szczęście są tańsze alternatywy jak single itd :) miłych jazdek, tri i innych !
  • Odpowiedz
@Loob77: Poczekaj aż będzie szybszy/silniejszy od Ciebie. Gram trochę w gałę z rówieśnikami (lvl 40) i nie odstaje tam szybkościowo więc chciałem sprawdzić się w sprincie z moim najstarszym synem lvl 13.5. Nie mogłem go dogonić XD Na szczeście powiedział, że jest najszybszy w swojej klasie w podstawówce. Czyli nie jest ze mną jeszcze tak źle. Ale duma jest że szczyl w takich młodym wieku potrafi ojca prześcignąć.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@smash78 omg, czyli to już niedługo :) jeszcze z 2 czy 3 lata mówisz... w sumie spoko :) na bank będzie silniejszy i szybszy ode mnie. Od początku przedszkola chodzi na judo. To już ponad 7 lat jakoś. Jest sprawny jak cholera :)
  • Odpowiedz
@Loob77: @paluszki_rybne @MichaelWhite2137
Odbieram młodego z przedszkola, niesie jakiś obrazek niechlujnie pokolorowany. "Tata, to dla Ciebie". Wsiadamy do samochodu, zanim przypiąłem małego, ten otwiera środkową konsolkę. "Tata ja tu to wrzucę". "Ale dlaczego?". "Żebyś nie jeździł sam".
O w kur... lzyszczescia.jpg
  • Odpowiedz