Aktywne Wpisy

#atencyjnyrozowypasek
Kończę dzisiaj 35 lat i to był najlepszy rok mojego życia. Przez ten rok spadłam ze stukilowej wagi do 78kg. Nie istnieją stare zdjęcia dla porównania, bo kiedyś nie dałabym sobie zrobić fotki całego ciała - tak koszmarnie wstydziłam się swojego wyglądu. Na siłownię chodzę 4 razy w tygodniu (2xzumba i 2x trening siłowy). Obecnie wysiłek jest przyjemnością i satysfakcją, a poprawienie sylwetki stało się sprawą dodatkową - nie
Kończę dzisiaj 35 lat i to był najlepszy rok mojego życia. Przez ten rok spadłam ze stukilowej wagi do 78kg. Nie istnieją stare zdjęcia dla porównania, bo kiedyś nie dałabym sobie zrobić fotki całego ciała - tak koszmarnie wstydziłam się swojego wyglądu. Na siłownię chodzę 4 razy w tygodniu (2xzumba i 2x trening siłowy). Obecnie wysiłek jest przyjemnością i satysfakcją, a poprawienie sylwetki stało się sprawą dodatkową - nie

źródło: IMG_5907
Pobierz
se_mallo +245
obecnie by zadowolić w pełni jakakolwiek kartoflaną księżniczkę trzeba byc w top5% najlepiej zarabiających w Monako #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #zwiazki

źródło: 1000007818
Pobierz
Komitety kandydatów (8 na 13):
1. Nawrocki
2. Mentzen
3. Stanowski
4. Braun
5. Jakubiak
6. Maciak
7. Bartoszewicz
8. Woch
No czego innego mielibyśmy się spodziewać od tej bandy grającej w jednej drużynie xD
Pierwsza trójka to przeciwnicy polityczni obecnej władzy, którym nie przeszkadzał nigdy Adamczyk, Holecka, całe szambo które przez 8 lat r-------o publiczne media. Pan nr 3 w końcu nie oglądał telewizji przez te 8 lat, Republikę chwali że lepiej wykonuje misję, a obecne TVP porównuje do TVPiSu (od Stanowskiego prosiłbym o równie ciekawe zestawienie pasków z obecnych czasów które poziomem nie odbiegają od tego co zapodałem niżej, chociaż kilka, albo może odpowiednik Fur Deutschland? Usuwanie serduszek WOŚPu? Usuwanie fajnego radia Czwórki i wstawianie propagandowego odpowiednika TOKFM? Laurki pochwalne dla Dudy. Stronnicze debaty, w których są pytania wprost atakujące kandydata czyli pytanie o komunię dzieci Trzaskowskiego. I k---a masa innego chujstwa).
Reszta to polityczny plankton na zlecenie (z dowodami na kupowanie podpisów).
(Sama Schnepf powinna albo zamknąć ryja albo skończyć pracę w TVP)
#debata #wybory #stanowski #bekazpisu #tvpis #polityka
źródło: z22822546FBW
Pobierz